Συνελήφθησαν 18 άτομα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που μετατράπηκε σε χαρτοπαιχτική λέσχη εν μέσω πανδημίας

Ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης, του οποίου του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Must Read

Παρά τα μέτρα που έχουν τεθεί για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού, ένα κατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη αψήφησε αυτούς τους κανόνες και μετατράπηκε σε χαρτοπαιχτική λέσχη.

Έπειτα από τον εντοπισμό του καταστήματος από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε έφοδος και συνελήφθησαν 18 άτομα, ένας εκ των οποίων ήταν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Τα άτομα που συνελήφθησαν ήταν 16 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί μεταξύ ηλικιών 23 με 55.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης Νομοθεσίας περί τυχερών και μη παιγνίων, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης φαίνεται πως λειτουργούσε το εν λόγω κατάστημα εν μέσω πανδημίας και χρησιμοποιούσε ειδικό τραπέζι στο οποίο διεξαγόταν απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο στο οποίο συμμετείχαν 11 συνολικά άτομα.

Επίσης στο πλαίσιο της επιχείρησης διαπιστώθηκε πως σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Πρωτοδικείου Σερρών για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων και στα υπόλοιπα έξι άτομα τα οποία παρευρισκόντουσαν στον χώρο υπήρχε μία 28χρονη ημεδαπή, η οποία είχε στην κατοχή της μικροποσότητα κάνναβης και μύλο κάνναβης.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όλους τους παρευρισκόμενους για παραβίαση περιορισμού κίνησης, αλλά και για την μη χρήση μάσκας, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη – διοργανωτή επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Κατόπιν ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 227 μάρκες, 3 κασετίνες που περιείχαν μάρκες, τράπουλες, καθώς και τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις ονομάτων και αντίστοιχα χρηματικά ποσά καθώς επίσης και το συνολικό χρηματικό ποσό των 9.902 ευρώ ως προερχόμενο, το οποίο προοριζόταν για το απαγορευμένο παιχνίδι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το unfollow και η επανασύνδεση

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους...

More Articles Like This