Μαζί εξασφαλίζουμε το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία με ένα κλικ!

Must Read

Aυτές τις γιορτές στηρίζουμε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί για τον περιορισμό της πανδημίας.

Τα αιτήματα που λαμβάνει η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αυξηθεί κατά 50% από την έναρξη της πανδημίας και η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με την μέρα.

Πρόκειται για οικογένειες που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα που αναγκάζονται πλέον να ζουν στο όριο της φτώχιας. Οικογένειες με ανήλικα παιδιά που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της προσπάθειάς μας, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι αυτών των οικογενειών.

Ας κάνουμε τη διαφορά στη ζωή τους αυτές τις γιορτινές ημέρες και ας συμβάλλουμε στο να γεμίσουμε το τραπέζι τους με αγάπη και τα απαραίτητα είδη,  με ένα κλικ στην crowdfunding καμπάνια ΕΔΩ

www.supportmazi.gr/mazistisgiortes

Ο Στόχος μας: Να στηρίξουμε 160 οικογένειες με ανήλικα παιδιά

Με την πολύτιμη βοήθεια σας έχουμε ως στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 8.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το γιορτινό τραπέζι σε 160 οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να βοηθήσετε

Με ένα απλό κλικ ΕΔΩ μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά να συμβάλλουμε στο γιορτινό κλίμα μιας οικογένειας σε ανάγκη.

Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνηση σας με τους φίλους σας στο Facebook για να διαδώσουμε το μήνυμα.

  • Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ
  • Με 15€ εξασφαλίζω τη γαλοπούλα της οικογένειας
  • Με 25€ εξασφαλίζω γαλοπούλα & βασιλόπιτα
  • Με 50€ εξασφαλίζω το γιορτινό τραπέζι για μια 4μελη οικογένεια

Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους σας

Σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram  χρησιμοποιώντας το hashtag #mazistisgiortes  και κάνοντας tag το Μαζί για το Παιδί @mazigiatopaidi.

Δείτε το έργο μας το 2019:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This