Πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών με κορωνοϊό από Δράμα για Αθήνα

Με ειδική πτήση από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της χώρας θα μεταφερθούν τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, από τη Βόρεια Ελλάδα στα νοσοκομεία της Αττικής.

Must Read

Λόγω της ασφυκτικής πίεσης που δέχονται τα νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα από τον όγκο των ασθενών, οι οποίοι νοσούν με κορωνοϊό, σήμερα το πρωί έγινε η μεταφορά τριών ασθενών στην Αθήνα με αεροσκάφος C130.

Ειδικότερα, τρεις ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Δράμας, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με αεροσκάφος, το οποίο αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας και είχε προορισμό την Καβάλα.

Τρεις ασθενείς μόνο είχαν την δυνατότητα να μεταφερθούν με το αεροσκάφος, κάθε ένας από τους οποίους θα έπρεπε να συνοδεύεται από τον γιατρό του, ο οποίος θα έχει την ευθύνη μέχρι ο ασθενής να εισαχθεί σε νοσοκομείο της Αττικής.

Οι ασθενείς είναι από 75 έως 76 ετών και θα διακομιστούν στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικόν» και «Σωτηρία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This