Τα τελευταία λόγια της 44χρονης: «Δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα»

Τι είπε μπροστά στην ανήλικη κόρη της που προσπάθησε να την βοηθήσει

Must Read

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως από το τρομερό φονικό στη Μάνη με θύμα μια 44χρονη μητέρα η οποία δολοφονήθηκε με καραμπίνα από τον συζυγό της μπροστά στην ανήλικη κόρη του. 

Σύμφωνα με το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον, οι τσακωμοί ανάμεσα στο συνομήλικο ζευγάρι ήταν έντονοι, με τον δράστη να έχει παθολογική ζήλια για την σύζυγό του καθώς πίστευε ότι τον απατούσε.

Η αδερφή της 44χρονης γυναίκας, μιλώντας στο Star, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της 44χρονης πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της: «Παίρνει ο δολοφόνος της αδερφής μου την καραμπίνα και το παιδί προσπάθησε να τον αποτρέψει και αστόχησε και τους κυνήγαγε στο σπίτι και τα τελευταία λόγια της αδελφής μου στην ανιψιά μου ήταν “δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σε σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς”», δήλωσε και εξέφρασε την άποψη ότι ο δράστης είχε προμελετήσει τη δολοφονία: «Είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο ήθελε, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει». 

Η αδερφή του θύματος αποκάλυψε επίσης ότι η 44χρονη ήθελε να τον καταγγείλει στην αστυνομία αλλά φοβήθηκε: «Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά επειδή εκεί κάτω είναι ο γνωστός του γνωστού ήξερε και μου το είχε εκφράσει ότι δεν θα βρει το δίκιο της και το πλήρωσε με τη ζωή της. Ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… Δεν είχαμε επαφές μαζί της γιατί μας το απαγόρευσαν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This