Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ενοχλήθηκε με το συσσίτιο που μοιραζόταν σε άστεγους – Η αστυνομία έσπευσε σε 4 λεπτά

Τι αναφέρει ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η καταγγελία του δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», για γνωστή τραγουδίστρια η οποία του έκανε παρατήρηση επειδή μοίραζε φαγητό σε άστεγους.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που εδώ και χρόνια προσφέρει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο μαγειρεύοντας για όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, αναφέρει ότι η Δημοτική Αστυνομία έσπευσε στο σημείο τέσσερα λεπτά μετά τα παράπονα της «ερμηνεύτριας αριστερού ρεπερτορίου».  Η Δ.Γ. όπως την φωτογραφίζει ο κ. Πολυχρονόπουλος, η οποία μάλιστα πέρασε από το σημείο με το πολυτελές της τζιπ, κάνοντας παρατηρήσεις διερωτώμενη για το αν υπάρχει σχετική άδεια.

Αναφερόμενος στην τραγουδίστρια με τα αρχικά Δ.Γ., ο κ. Πολυχρονόπουλος που τονίζει ότι οι εθελοντές τηρούσαν αυστηρά τα μέτρα προστασίας προκειμένου να προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, εξέφρασε οργισμένος την αποστροφή του για το πρόσωπό της : «Λυπάμαι για τον εαυτό σου Δ.Γ. που σε ενοχλεί η εικόνα ταλαιπωρημένων ανθρώπων» αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Με ύφος 10 καρδιναλίων»

«Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπαρα της και μόλις βλέπει τα κοριτσάκια που φοράγαμε μάσκες γάντια και αντησιπτικα στο χέρι βάζοντας στους ανθρώπους που περίμεναν και λέγοντας τους να τηρούν τις αποστάσεις με ύφος 10 καρδιναλίων τους ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε,να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητο δηλαδή ,χρειαζετε άδεια για αυτό,και φεύγει μετριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε,και μετά από 4 λεπτά ακριβώς Έρχονται 2 μοτοσικλέτες της δημοτικής αστυνομίας για να μας ζητήσουν άδεια για αυτό που κάνουμε, που μας είπαν κιόλας ότι κρατάμε όλα τα μέτρα και παρόλα αυτό μας είπαν να σταματήσουμε, όταν τους είπα ότι οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων στέλνουν ανθρώπους σε εμάς να παίρνουν φαγητο μου είπαν απλά ότι τους έγινε καταγγελία από κάτοικο της περιοχής.

Λυπάμαι για τον εαυτό σου Δ.Γ που σε ενοχλεί η εικόνα ταλαιπωρημένων ανθρώπων και όχι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι γιατί δεν υπάρχουν άλλες δομές ανοιχτές για να τους δώσουν ένα πιάτο φαγητο. Κρίμα τα τραγούδια που σου έδωσαν άνθρωποι να τραγουδήσεις.»

Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπαρα της και…

Posted by Κωνσταντινος Πολυχρονοπουλος on Thursday, November 26, 2020

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ