Μηχανή του κιμά «άρπαξε» το χέρι 22χρονης σε κρεοπωλείο της Κρήτης

Η άτυχη κοπέλα μπήκε στο χειρουργείο το ίδιο βράδυ

Must Read

Τον ακρωτηριασμό του χεριού μιας 22χρονης από την παλάμη προκάλεσε μηχανή του κιμά, σε κρεοπωλείο όπου αυτή εργαζόταν.   

Το ανατριχιαστικό περιστατικό, σύμφωνα με το cretalive.gr, σημειώθηκε την Τετάρτη, σε κρεοπωλείο της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, στην Κρήτη, όπου εργαζόταν η νεαρή κοπέλα, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, με αποτέλεσμα η 22χρονη να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του τοπικού Κέντρου Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου το ίδιο βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου, Κώστα Τερζάκη, η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This