Φοιτητές της Ιατρικής του ΑΠΘ στην πρώτη γραμμή για την μάχη κατά του κορωνοϊού

Τι ζητάνε από την κυβέρνηση.

Must Read

«Επιστράτευση» των μελλοντικών γιατρών στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού, από τον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής (ΣΦΙ) του ΑΠΘ, που κάνει κάλεσμα σε όλους τους φοιτητές, που βρίσκονται στο 4ο, 5ο και 6ο έτος των σπουδών τους, στην Ιατρική, να συνεισφέρουν στον αγώνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή για την προστασία και την υπεράσπιση της Υγείας.

«Τώρα που στην πόλη μας, ο πόλεμος ενάντια στην πανδημία κλιμακώνεται, οι φοιτητές Ιατρικής, μελλοντικοί γιατροί, έχουμε ευθύνη να μην καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέτουμε άμεσα τους εαυτούς μας στη διάθεση των νοσοκομείων της πόλης, των αυριανών συναδέλφων που δίνουν τη μητέρα των μαχών ενάντια στον κορωνοϊό. Καλούμε κάθε συμφοιτητή και συμφοιτήτρια που βρίσκεται στο 4ο, 5ο και 6ο έτος, να συνεισφέρουμε στον αγώνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή για την προστασία και την υπεράσπιση της υγείας του λαού» λέει η ανακοίνωση του συλλόγου, που προκαλεί θετικά σχόλια από όλους.

Παράλληλα ο ΣΦΙ ζητά να διασφαλιστούν προηγουμένως όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής ασφάλειας των φοιτητών, που θα συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθεια, και καλεί τους Φοιτητικούς Συλλόγους των Ιατρικών Σχολών όλης της Ελλάδας για τον συντονισμό της δράσης, επισημαίνοντας:

«Ζητάμε από την κυβέρνηση άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, να επαναλειτουργήσουν και να στελεχωθούν τα Νοσοκομεία Λοιμωδών και Παναγία στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This