Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Θρήνος στη Δράμα για τη δεύτερη νοσηλεύτρια που νικήθηκε από τον ιό

Η 59χρονη είχε γίνει γιαγιά και περίμενε να σφίξει στην αγκαλιά της το εγγόνι της

Θρηνεί η πόλη της Δράμας για τον χαμό της 59χρονης νοσηλεύτριας Σοφίας Καραγκιοζίδου, που έχασε τη μάχη χτυπημένη από κορωνοϊό.

Η Σοφία Καραγκιοζίδου προσέφερε τις υπηρεσίες της στο ΕΣΥ πάνω από 35 χρόνια ενώ είχε  υπάρξει και προϊστάμενη στη Μονάδα Καρδιάς του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί διασωλήνωση σε ΜΕΘ. Μετά από μάχη ημερών, η άτυχη νοσηλεύτρια κατέληξε στο νοσοκομείο της Δράμας.

Η 59χρονη είχε γίνει πρόσφατα γιαγιά και αδημονούσε να φτάσει η στιγμή που θα μπορεί να χαρεί το εγγόνι της, να το σφίξει στην αγκαλιά της και να σταθεί κοντά στην κόρη της σε αυτόν τον νέο ρόλο ζωής. 

Η Σοφία Καραγκιοζίδου η οποία είναι η δεύτερη νοσηλεύτρια που έχασε τη ζωή της από τον ιό στο νοσοκομείο της Δράμας, δεν έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα καθώς λάμβανε μόνο χάπια για την πίεση, όπως αναφέρουν οι συνάδελφοί της. Από τον ιό έχασαν η ζωή τους οι σύζυγοι μιας καθαρίστριας και μιας διοικητικής υπαλλήλου του ίδιου νοσοκομείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ