Η Κέρκυρα θρηνεί τον άδικο χαμό του 14χρονου Σπύρου στην άσφαλτο

Πήγε να περάσει το δρόμο και παρασύρθηκε από μηχανή

Must Read

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας δεν μπορεί να πιστέψει πώς ένα 14χρονο αγγελούδι έχασε ξαφνικά και άδικα τη ζωή του.

Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 14χρονο Σπύρο Καρπατσέλη, συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στις Αλυκές Ποταμού στην Κέρκυρα, όταν το νεαρό αγόρι που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ όμως το μικρό αγόρι άφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή. Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει ακόμα ότι το αγόρι που παρέσυρε με τη μηχανή του, έχασε τη ζωή του.

«Όλοι εδώ στο νησί είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Γνωρίζαμε τον Σπύρο και την εξαιρετική οικογένειά του, η μητέρα του είναι δικηγόρος και ο πατέρας του έχει την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Το κακό που βρήκε αυτούς τους ανθρώπους ξεπερνά κάθε φαντασία… Όσον αφορά στον οδηγό της μοτοσυκλέτας είναι διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Κέρκυρας. Κανονικά σχολάει στις πέντε το απόγευμα από την εργασία του αλλά εχθές, λόγω φόρτου εργασίας των ημερών, αποφάσισε να φύγει αργότερα, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και κανείς δεν του έχει πει ότι ο Σπυράκος έφυγε… Από όπου κι αν πιάσεις αυτήν την ιστορία, πρόκειται για ένα πραγματικό δράμα…» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This