Δημοσκόπηση: Ο κόσμος χρειάζεται ανοικτά καταστήματα, μετακινήσεις και κοινωνικοποίηση

Τι προκαλεί δυσφορία και ποιες είναι οι προσωπικές επιπτώσεις εξαιτίας του lockdown

Must Read

Τι απάντησαν οι πολίτες στην πανελλαδική δημοσκόπηση της INTERVIEW για την Βεργίνα Τηλεόραση, σε ερωτήματα για την πανδημία και τη διαχείρισή της, τις επιπτώσεις της στη ζωή μας, τα μέτρα του lockdown που προκαλούν περισσότερη δυσφορία και το πώς βλέπουν τη χρονιά που έρχεται;

Το κλείσιμο της αγοράς και η απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού προκαλούν τη μεγαλύτερη δυσφορία στους ερωτηθέντες αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα, ενώ με διαφορά πρώτη επιλογή των συμμετεχόντων στο ερώτημα για τις προσωπικές επιπτώσεις της πανδημίας, είναι το ότι δεν βλέπουν τους φίλους και συγγενείς τους.

Σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, ένας στους δύο είναι ικανοποιημένος από τη διαχείριση της κυβέρνησης όσον αφορά στην πανδημία, ένα αποτέλεσμα που δείχνει ξεκάθαρα τη διχογνωμία της κοινωνίας για τους κυβερνητικούς χειρισμούς. Παρόλα αυτά, ένα 72% των συμμετεχόντων στην έρευνα, συμφωνεί ότι τα μέτρα πρέπει να υπάρχουν όσο κρατάει η πανδημία.

Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για τον κορωνοϊό σε σχέση με την οικονομία, ενώ σε ότι αφορά την άποψη των συμμετεχόντων για το 2021, το 52% πιστεύει ότι θα είναι χειρότερο ή ίδιο με το 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This