Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα που ξεκινά

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις – όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερό δεσμό. Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες. Η κοινωνικότητά σας μεγαλώνει και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους, με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ισως είναι η μοναδική φορά που τα ακραία συναισθήματα τα οποία θα νιώσετε δεν θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμα και αν είστε λίγο «τρελοί», είστε -παραδόξως- προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να απολαύσετε τη συντροφικότητά σας. Γοητευτικοί και συμβιβαστικοί καθώς θα είστε, θα βρείτε μεγάλη απήχηση στα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κρατώντας τις μεταξύ σας σχέσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αναζητείστε τη συντροφιά και την παρέα τους, γιατί έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συναισθηματική σχέση που θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο θα έχει μια ανάλαφρη όψη και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν σας. Επειδή η επανασύνδεση θα είναι στο χέρι σας, σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως αυτό επιθυμείτε προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε, όμως, για το δικό σας καλό, να μη ρίχνετε όλο το βάρος στις επαγγελματικές σας σχέσεις και να αυξήσετε τις αποδράσεις και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας. Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας, και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενισχυμένη την αυτοέκφρασή σας, που θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, αλλά μην ξεχνάτε να είστε εγκρατείς. Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας, να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα. Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα, αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη. Μην απελπιστείτε, εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η σχέση σας θα αρχίσει να καλυτερεύει, αν σταματήσετε να ανακατεύετε τα επαγγελματικά προβλήματά σας και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί στην εργασία σας να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις, που θα δώσουν καινούργιο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας, και μη σας πιάνει πανικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δείχνετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και μην οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις άνευ λόγου και ουσίας, γιατί η συνέχεια θα είναι μία. Η υπερβολή θα είναι αναπόφευκτο κομμάτι σας. Ακόμα και είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί θα πετύχετε να πείσετε τον σύντροφό σας πως εσείς ξέρετε το δίκαιο και το σωστό. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε -έστω και για λίγο- στη θέση του για να επανέλθετε στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Ενώ οι προσπάθειές σας είναι συνεχείς, οι φιλοδοξίες σας μεγάλες και οι στόχοι σας υψηλοί, υστερείτε στην οργάνωση και έτσι συχνά τα αποτελέσματα που έχετε δεν είναι αυτά που περιμένατε. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, ώστε να ξέρετε αν έχουν αξία και αντοχή στον χρόνο. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν, γι’ αυτό εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις που έχετε και, στηριζόμενοι στον εαυτό σας, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις. Κάντε ταξίδια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερό δεσμό. Συνεχίστε να είστε γοητευτικοί και συμβιβαστικοί για να βρείτε μεγαλύτερη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις από την πραγματική τους πλευρά για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα. Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις μόνο και μόνο για να πείτε κάτι, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν απαιτητικά, ζητώντας να υλοποιήσετε ό,τι τάξατε. Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δεν σας συμφέρουν, τηρείστε σιγήν ιχθύος. Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν, μπερδεύοντας τους γύρω σας και μη αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας, και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούργιες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους. Εάν καταφέρετε να παραμείνετε πιστοί και να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχτείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας. Θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά σας ζητήματα θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Κάντε καινούργια βήματα στον επαγγελματικό τομέα και οι δημιουργικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους θα είναι πολύ ουσιαστικός. Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ό,τι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο. Μην αφήσετε για κανέναν λόγο να σας χαλάσει η διάθεσή ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ό,τι αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και τον προσωπικό σας τομέα. Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό σας χώρο, αφήνοντάς σας να βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This