Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Μετά από 20 μηνύσεις και 3 δικογραφίες με τα… κατορθώματα του, ο γυναικολόγος της Ρόδου επιμένει να δηλώνει σοκαρισμένος!

Ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες που τον μήνυσαν

Eφτασαν τις 20 οι μηνύσεις για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για εξύβριση σε βάρος του σεξομανούς μαιευτήρα – γυναικολόγου, ο οποίος έχει κληθεί να παρουσιαστεί εκ νέου σήμερα στον πταισματοδίκη Ρόδου!

Σε βάρος του, μάλιστα, έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες που σύντομα θα συνενωθούν, με την πρώτη δικογραφία να περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, τη δεύτερη πέντε και την τρίτη τρεις, η μία εκ των οποίων έχει υποβληθεί από γυναίκα που ζει στο εξωτερικό και δεν εκπροσωπείται ακόμη από δικηγόρο. Ο γυναικολόγος κλήθηκε για να παραλάβει αντίγραφα των νέων μηνύσεων και στοιχεία από τις άλλες δύο δικογραφίες, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του γιατρού, Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής, έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα απαντήσουν με έγγραφες εξηγήσεις στις μηνύσεις για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης, προτού τους παραδοθούν οι πλήρεις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί με καταθέσεις, αλλά και στοιχεία που αιτήθηκαν από το νοσοκομείο της Ρόδου.

Δείτε επίσης: Στις 20 Νοεμβρίου απολογείται ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο δρόμος για τη συνολική αξιολόγηση της υπόθεσης αναμένεται να είναι μακρύς, παρότι η παραγγελία που έχει δοθεί από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει επείγοντα χαρακτήρα. Κι αυτό γιατί, για την ολοκλήρωση της έρευνας θα απαιτηθούν, μεταξύ άλλων, πραγματογνωμοσύνες και καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου όπου εργαζόταν ο γυναικολόγος.

Οι δικηγόροι του, πάντως, τονίζουν ότι ο εντολέας τους βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και έχει ενημερωθεί μόνο από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ δεν γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες που τον μήνυσαν.

Δείτε επίσης: Ο διαβόητος γυναικολόγος της Ρόδου δηλώνει σοκαρισμένος από τις 17 μηνύσεις και αρνείται τα πάντα!

Νοσηρή τακτική

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί των Ιπποτών είδε το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο, μετά την καταγγελία μιας 55χρονης πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός θώπευε το στήθος της και άλλα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια της γυναικολογικής εξέτασης.

Ακολούθησαν η μία μετά την άλλη νέες εγκλήσεις σε βάρος του γιατρού, που έφτασαν σήμερα τις 20! Σε όλες σχεδόν τις καταγγελίες, περιγράφεται η συνήθης νοσηρή τακτική του γιατρού, που είναι η εξέταση του κόλπου χωρίς γάντια, οι κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις στην περιοχή της κλειτορίδας και τα χυδαία σχόλια, ακόμα και σε γυναίκες που κυοφορούσαν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ