Ο διαβόητος γυναικολόγος της Ρόδου δηλώνει σοκαρισμένος από τις 17 μηνύσεις και αρνείται τα πάντα!

Άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους είναι ικανός να κάνει τα όσα νοσηρά του καταλογίζουν

Must Read

Σοκαρισμένος δηλώνει ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου για όσα υποστηρίζουν 17 γυναίκες που εξετάστηκαν από αυτόν και έχουν υποβάλει εναντίον του μηνύσεις για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για εξύβριση!

Σύμφωνα με έναν από τους δικηγόρους του, τόσο ο εντολέας του όσο και τα συγγενικά του πρόσωπα έχουν υποστεί ισχυρό σοκ από όσα γράφονται γι’ αυτόν όλο αυτό το διάστημα και από όσα τού προσάπτουν οι 17 από τις γυναίκες που κάθισαν στη γυναικολογική καρέκλα του σε δημόσιο νοσοκομείο του νησιού.

Η μία μετά την άλλη ντόπιες και αλλοδαπές, έγκυες και μη, έχουν περάσει το κατώφλι της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για να μηνύσουν τον μαιευτήρα – γυναικολόγο, περιγράφοντας με λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα όσα βίωσαν στο ιατρείο – «κολαστήριο», όπως χαρακτήρισαν την αίθουσα του εξεταστηρίου.

Όπως λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης του γιατρού, ο πελάτης τους δηλώνει σοκαρισμένος από όλα αυτά που γράφονται σε βάρος του καθώς επίσης και τα άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, τα οποία αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους είναι ικανός να κάνει όσα νοσηρά τον κατηγορούν. Μάλιστα, ο γυναικολόγος ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει ούτε ποιες είναι οι γυναίκες που τον κατηγορούν ούτε αν είχαν πάει στο εξεταστήριό του. «Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της διαδικασίας και θεωρούμε ότι στο τέλος θα αποκαλυφτεί η αλήθεια», είπε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Αβδελής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσθέτοντας ότι το πρωί της Πέμπτης, αυτός και ο συνάδελφός του, που έχουν αναλάβει την υπόθεση από κοινού, κλήθηκαν από την εισαγγελία να πάνε να πάρουν αντίγραφα δύο δικογραφιών για την υπόθεση και θα ζητήσουν προθεσμία για την κατάθεση γραπτών εξηγήσεων.

Ο άλλος δικηγόρος, Εμμανουήλ Κουτσούκος, είπε ότι ο πελάτης του περιμένει να ενημερωθεί για το υλικό, ενώ δεν έχει λάβει ακόμη κλήση για να καταθέσει στη Δικαιοσύνη, παρά τα όσα γράφονται: «Πριν αλέκτωρ λαλήσει, “σταύρωσον, σταύρωσον αυτόν”. Κάποιοι φαίνεται ότι βιάζονται να τον “σταυρώσουν”. Θα τους απογοητεύσω, διότι ο πελάτης μου δεν έχει πάρει καμία κλήση», είπε στο iefimerida.gr ο κ. Κουτσούκος.

Ήθελε ποικιλία

Η πολύκροτη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν μήνα και από τότε ακολούθησε βροχή από καταγγελίες σε βάρος του γιατρού, οι οποίες έχουν φτάσει τις 17. Όπως φάνηκε, ο γυναικολόγος ήθελε… ποικιλία, αφού δεν τον ενοχλούσε η ηλικία των γυναικών που κάθονταν στη γυναικολογική καρέκλα, ενώ δεν φάνηκε να πτοείται από το γεγονός ότι κάποιες εξεταζόμενες ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Την αρχή έκανε μία 55χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά δύο εγγονών, η οποία επισκέφτηκε με την κόρη της και τον εγγονό της το νοσοκομείο το καλοκαίρι για να την εξετάσει ο γυναικολόγος λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε, καθώς στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε αφαίρεση μήτρας. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο γιατρός θώπευε το στήθος της και άλλα σημεία τού σώματός της, και αποφάσισε να μην το αφήσει να περάσει έτσι. Προχώρησε σε μήνυση για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και έργω εξύβριση.

Τη μήνυσή της ακολούθησαν εκείνες τριών γυναικών (μιας 29χρονης εγκύου Ροδίτισσας και δύο αλλοδαπών, ηλικίας 35 και 31 ετών), ενώ μέσα σε λίγα 24ωρα το κατώφλι της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου πέρασαν ακόμα τρεις γυναίκες (μία 31χρονη αλλοδαπή, κάτοικος Ρόδου, και δύο νεαρές Ροδίτισσες). Λίγες μέρες μετά ακόμα δύο κοπέλες υπέβαλαν μηνύσεις εναντίον του γυναικολόγου, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Έως πριν από δέκα ημέρες 17 γυναίκες είχαν καταθέσει μηνύσεις και όσα περιέγραψαν προκαλούν αναγούλα.

Η συνήθης νοσηρή τακτική τού γιατρού, που περιγράφεται σε όλες σχεδόν τις καταγγελίες, ήταν η ψηλάφηση του κόλπου χωρίς γάντια και οι κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις που ακολουθούσαν στην περιοχή της κλειτορίδας. Σε άλλες περιπτώσεις δεν δίσταζε να φιλάει στα πόδια τις γυναίκες ή στις φουσκωμένες κοιλιές τις έγκυες (!), συνοδεύοντας όσα έκανε με χυδαία σχόλια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This