Δέχτηκαν δωρεά Τούρκων στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Οφείλουν εξηγήσεις ο Δήμος και το Υπ. Υγείας

Δεν είχε η Πολιτεία 62.500 ευρώ να πληρώσει για τη γεννήτρια οξυγόνου και δεχθήκαμε χορηγία των Τούρκων;

Must Read

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στο Νοσοκομείο Ξάνθης και εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους εμπλέκονται στην αποδοχή χορηγίας για γεννήτρια που τοποθετήθηκε και την πλήρωσαν Τούρκοι επιχειρηματίες του κόμματος DΕΒ!

Είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και εκθέτει πρώτο απ’ όλους τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, στον οποίο απευθύνεται ένα ερώτημα από την τοπική ελληνική κοινωνία της Ξάνθης: Δεν είχε η Πολιτεία 62.500 ευρώ να πληρώσει για τη γεννήτρια οξυγόνου και δεχθήκαμε χορηγία των Τούρκων;

Ένα δημόσιο ελληνικό νοσοκομείο δεν είχε τα χρήματα αυτά και δεν τα έδωσε η Πολιτεία, αναμένοντας από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο τη δωρεά των μουσουλμάνων;

Ο δήμαρχος Τσέπελης εμφανίζει τη γεννήτρια οξυγόνου ως δωρεά στον δήμο, ενώ ο επικεφαλής τους ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσεΐν Μπαλτατζή την εμφανίζει ως… δωρεά στο Νοσοκομείο Ξάνθης!

Οπότε δημιουργούνται νέα ερωτήματα, αφού μια δωρεά των «Τούρκων επιχειρηματιών» του εξωτερικού προς το νοσοκομείο, σύμφωνα με την ανάρτηση του Χουσεΐν Μπαλτατζή, εμφανίζεται τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον δήμαρχο ως… δανεική παραχώρηση του δήμου προς το Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σημειώνεται ότι όλοι οι δωρητές επιχειρηματίες είναι από τον Εχίνο και εκτός από το DEB είναι φανατικοί «οπαδοί» του ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ!

Η συγκεκριμένη δωρεά ενός μάλιστα τόσο ασήμαντου ποσού δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης, που στην ουσία και χωρίς λόγο εκθέτει και το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για την ίδια διοίκηση που αρνήθηκε δωρεά γνωστής εταιρίας της Ξάνθης για την αγορά μοριακού μηχανήματος ανίχνευσης Covid-19 τον περασμένο Απρίλιο και αποδέχεται τώρα μια ευτελή προσφορά 62.500 ευρώ στελεχών του τουρκικού κόμματος DEB!

Η αποκάλυψη της δωρεάς έγινε από δήλωση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσεΐν Μπαλτατζή που ξεκαθαρίζει:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη ότι η δωρεά ύψους 62.500,00 €, για την αγορά της γεννήτριας οξυγόνου, είχε γίνει μετά από πρωτοβουλία και υπό τον συντονισμό του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης, από επιχειρηματίες της Μειονότητας που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα από τους κκ. Αλή Ομέρ Κεχαγιά, Εκρέμ Τουμπόρ, Χαμδή Γιαζιτζή, Χασάν Πατρούν, Μεχμέτ Σάρ, Φατήχ Εσκή, Σαμή Ντουκιαντζή, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου μας».

Τι λέει για αυτό το υπουργείο Υγείας άραγε;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This