ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕντοπίστηκε και συνελήφθη ο βέβηλος που έγραψε συνθήματα στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Λάρισα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο βέβηλος που έγραψε συνθήματα στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Λάρισα

Σε ένα χωριό στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών εντοπίστηκε από αστυνομικούς του χθες, ο δράστης της βεβήλωσης του μνημείου της Ισραηλιτικής Κοινότητας στην πόλη της Λάρισας.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, στην κατοχή του βρέθηκαν και δύο σπρέι με τα οποία είχε αναγράψει συνθήματα τόσο πάνω στο μνημείο όσο και στην περίφραξη της Ισραηλιτικής Κοινότητας.

Άμεσα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος του για φθοράς ξένης ιδιοκτησίας με την επιβαρυντική περίσταση του εγκλήματος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και γα παράβαση του νόμου περί ρατσισμού.

Επιπλέον, σε βάρος του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού. Την προανάκριση συνεχίζει η Ασφάλεια Λάρισας, η οποία χειρίζεται από τη αρχή την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης