Σε άλλον χρωστούσε, άλλοι κατάφεραν να τσεπώσουν το… παραδάκι!  

Απατεώνες «έφαγαν» 22.850 ευρώ από έμπορο στην Ημαθία

Must Read

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας άνδρας, μόνιμος κάτοικος Ημαθίας, ο οποίος έπεσε θύμα απάτης από άγνωστο, ο οποίος του τηλεφώνησε με πρόφαση την τακτοποίηση μιας οφειλής του, με συνέπεια να χάσει περισσότερα από 22.000 ευρώ!

Όλα άρχισαν όταν το θύμα, που είναι έμπορος, δέχτηκε τηλεφώνημα από κάποιον που παρίστανε ένα πρόσωπο στο οποίο… πράγματι το θύμα όφειλε μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο άγνωστος άνδρας ζήτησε από το θύμα να προχωρήσει άμεσα στην τακτοποίηση της οφειλής που εκκρεμούσε μεταξύ τους. Ο έμπορος πείστηκε ότι επρόκειτο για τον γνωστό του και ακολούθησε τις οδηγίες του απατεώνα, ο οποίος τον κατηύθυνε να καταθέσει το ποσό των 22.850 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που του υπέδειξε.

Η κατάθεση έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, αλλά, λίγο αργότερα, το θύμα ενημερώθηκε από τον άνθρωπο στον οποίο χρωστούσε ότι ο λογαριασμός δεν ανήκε σε εκείνον! Προχώρησε άμεσα σε καταγγελία, με αποτέλεσμα να αρχίσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας Ελληνίδας, στην οποία ανήκει ο λογαριασμός. Η γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, κατηγορούμενη για απάτη.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί και η ταυτότητα του συνεργού της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This