«Τσουχτερό» πρόστιμο και ποινή φυλάκισης με αναστολή σε 24χρονο που κούρευε φίλο του… σε πυλωτή πολυκατοικίας!

Must Read

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε ένας 24χρονος άνδρας, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την στιγμή που κούρευε και περιποιούνταν τα μαλλιά ενός φίλου του στην πυλωτή πολυκατοικίας στον Βόλο.

Ως εκ τούτου, ο νεαρός κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο επειδή με βάση την ΚΥΑ παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών, αλλά αθωώθηκε για την κατηγορία υγειονομικής διάταξης, καθώς προσκόμισε στο Δικαστήριο πιστοποιητικό και κάρτα υγείας. Ωστόσο, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 40 ημερών με αναστολή και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Ο 24χρονος που συνελήφθει από τους αστυνομικούς να κουρεύει έναν φίλο του, βρισκόταν σε ιδιωτικό ημιυπαίθριο χώρο και ισχυρίσθηκε ότι είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων της οικογένειάς του σε πυλωτή που έχουν διαμορφώσει ως αποθήκη οι γονείς του για να κάθεται με τους φίλους του να περνούν την ώρα τους και να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This