Είναι αλλού… Ικανοποιημένος ο Άδωνις από την πρώτη μέρα του click away (video)

Έσπευσε και να ανακοινώσει ότι επέκταση στις ώρες μετακινήσεων δεν θα υπάρξει

Must Read

Με εικόνες σαν κι αυτές που βλέπετε στη φωτογραφία, μικρή συμμετοχή καταστημάτων και μπερδεμένους καταναλωτές, κύλησε η πρεμιέρα της κυβερνητικής έμπνευσης του click away. Παρόλα αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε «ικανοποιημένος»!

Για το αν θα υπάρξει επέκταση στις ώρες των μετακινήσεων τις εορταστικές μέρες, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: «Επέκταση στις ώρες μετακινήσεων δε θα υπάρξει. Ο κίνδυνος στα ρεβεγιόν να μεταφέρουμε τον κορωνοϊό σε μεγαλύτερες ηλικίες, κατά τους γιατρούς είναι ό,τι πιο επικίνδυνο».

«Η πρώτη μέρα της παράδοσης εκτός, κύλισε εξαιρετικά ικανοποιητικά» δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. «Έχουμε πει ότι αν δούμε εικόνες συνωστισμού θα κλείσουμε αμέσως. Αφετέρου είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους λοιμωξιολόγους, αν μας δώσουν σήμα, θα κλείσουμε».

Και συνέχισε: «Κάναμε την εναλλακτική πρόταση για την παράδοση εκτός των καταστημάτων, εμένα επιλογή μου ήταν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα, αλλά αυτό ήταν επιδημιολογικά αδύνατο», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η πρώτη μέρα της παράδοσης εκτός κύλισε εξαιρετικά ικανοποιητικά. Σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες υπήρχαν χιλιάδες παραγγελίες που εκτελέστηκαν σήμερα. Ο πιο βασικός μας στόχος που ήταν να αποφορτίσουμε τους ταχυμεταφορείς, φαίνεται πως επετεύχθη. Πολλά μικρά καταστήματα έκαναν κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να πουλήσω ότι μπορεί να ισοφαρίσουν τον κανονικό τους τζίρο», πρόσθεσε ο Υπουργός σχολιάζοντας την πρεμιέρα του click away.

Για τη λειτουργικά των εμπορικών κέντρων είπε: «Τα εμπορικά κέντρα δεν λειτουργούν, όπως έχουμε πει. Δεν μπορεί κάποιος να μπει στους κοινόχρηστους χώρους των εμπορικών κέντρων. Εφόσον πρόκειται όμως για ραντεβού με ένα πελάτη, για τα καταστήματα των εμπορικών κέντρων, μπορούν να κάνουν το ίδιο με τα υπόλοιπα καταστήματα παραδίδοντας στο δρόμο, σε έναν εξωτερικό χώρο, πάντα με ραντεβού και σε συγκεκριμένο χρόνο. Δε θέλαμε να ευνοήσουμε τα μεν ή τα δε καταστήματα».

Σχετικά με τις επιλογές εμπορικών σημείων για την αγορά παιχνιδιών, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «μπορούν και τα σούπερ μάρκετ να πουλάνε παιχνίδια, αλλά μόνο με παράδοση εκτός. Για την αγορά παιχνιδιών κρίνεται το πώς θα πάνε οι πωλήσεις από την εορταστική περίοδο. Για λόγους ισονομίας, είπαμε παράδοση εκτός στα παιχνίδια, παντού».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This