Απολογούνται σήμερα ο ψευτογιατρός και η Ελβετίδα συνεργός του που έταζαν σε ασθενείς ως και θεραπεία για τον καρκίνο!

Το «ιατρείο» τους βρισκόταν στην Κίσσαμο, αλλά είχαν αναπτύξει δραστηριότητα σε ολόκληρη την Κρήτη

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων πέρασαν το πρωί της Δευτέρας ο 62χρονος ψευτογιατρός και η 59χρονη Ελβετίδα βοηθός του, οι οποίοι εξαπατούσαν ανυποψίαστους ασθενείς, υποσχόμενοι θαυματουργές θεραπείες που θα τους έκαναν καλά ακόμα και από τον καρκίνο

Το ζευγάρι, το οποίο κατηγορείται για απάτη, ζήτησε και πήρε προθεσμία, επειδή ο δικηγόρος του απουσίαζε και θα απολογηθεί τελικά σήμερα το μεσημέρι.

Ο 62χρονος από την Αθήνα είχε πάει στις 21 Οκτωβρίου στην Κρήτη, όπου παρίστανε τον παθολόγο, ενώ ο ίδιος και η αλλοδαπή σύντροφός του είχαν ανοίξει ένα «ιατρείο» στην Κίσσαμο. Εκεί δέχονταν ασθενείς, στους οποίους έδιναν ιατρικές συμβουλές και δεν δίσταζαν να τους χορηγούν ακόμα και φάρμακα, με την υπόσχεση ότι θα πετύχαιναν την πολυπόθητη ίαση.

Για τη δράση του ψευτογιατρού μίλησε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, Βούλα Ορφανουδάκη. «Δεν έχει περιορίσει τη δράση του στην Κίσσαμο. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως είχε αναπτύξει δραστηριότητα σε ολόκληρη την Κρήτη!», κατήγγειλε, μεταξύ άλλων.

Εκτός από τα χάπια και τις ουσίες που βρέθηκαν στο «ιατρείο», οι αστυνομικοί εντόπισαν και φακέλους με τα στοιχεία περίπου 200 ατόμων από σχεδόν ολόκληρο το νησί, τα οποία αναζητούνται για να καταθέσουν!

(πηγή φωτό: kriti360.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This