Τούρκος διαρρήκτης με ικανότητες… Σπάιντερμαν συνελήφθη για 5η φορά!

Λήστευε διαμερίσματα πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Must Read

Πέμπτη φορά μέσα σε διάστημα… 40 ημερών πιάστηκε στα πράσα ο Τούρκος «Σπάιντερμαν» που δρούσε στην Κυψέλη!

Ο 33χρονος διαρρήκτης, ο οποίος έχει συλληφθεί αλλεπάλληλες φορές το τελευταίο διάστημα, αναρριχήθηκε σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, οι ιδιοκτήτες του οποίου απουσίαζαν εκτός Αττικής, και το έκανε… δικό του! Κοιμόταν μέσα, έτρωγε, έκανε το μπάνιο του και τη νύχτα περνούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, για να παραβιάζει τα γειτονικά διαμερίσματα!

Μάλιστα, κρατούσε τα κλοπιμαία σε μια μικρή βαλίτσα, την οποία φρόντιζε να έχει πάντα μαζί του. Για κακή του τύχη όμως την περασμένη Πέμπτη έγινε αντιληπτός από έναν γείτονα τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει μια μπαλκονόπορτα. Ο γείτονας έβαλε τις φωνές και κάλεσε την Αστυνομία, όταν όμως κατέφθασαν οι αστυνομικοί, ο «Σπάιντερμαν» πέρασε στο μπαλκόνι ενός άλλου διαμερίσματος!

Έσπασε τις χειροπέδες

Πάνω στην απελπισία του άρχισε να χτυπά το τζάμι της μπαλκονόπορτας, ζητώντας και εκείνος… βοήθεια, ώσπου του άνοιξε η ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια! Με τη βαλίτσα στο χέρι, ο αλλοδαπός διαρρήκτης διέσχισε το σπίτι της, άνοιξε την πόρτα και έτρεξε να κρυφτεί στο κλιμακοστάσιο. Εκεί τον εντόπισαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν βάζοντάς του χειροπέδες, τον είδαν έκπληκτοι να τις… σπάζει στα δύο!

Τελικά ο 33χρονος Τούρκος συνελήφθη και οδηγήθηκε πέμπτη φορά στα δικαστήρια, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας απολογήθηκε στον ανακριτή στον οποίο είχε απολογηθεί και τις προηγούμενες τέσσερις φορές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This