Η Παγώνη εξομολογείται: Ο γάμος, ο λόγος που δεν έκανε παιδιά και το… shopping therapy (video)

Τις ενδόμυχες πτυχές της ζωής αποκάλυψε η γνωστή λοιμωξιολόγος

Must Read

Οι λοιμωξιολόγοι που πλέον είναι καθημερινά καλεσμένοι σε όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης, έχουν τραβήξει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Κάποιοι μάλιστα, απαντούν πλέον εκτός από τα θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό και σε ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή και τα ενδιαφέροντά τους.

Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», στην οποία αποκάλυψε μια διαφορετική «Ματίνα» από εκείνη που έχουμε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Η επιστήμονας μίλησε για τον γάμο της, για τον λόγο που αποφάσισε να μην κάνει παιδιά αλλά και το shopping therapy που είναι «αδυναμία» της.

 «Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη. Ο άντρας μου είναι γιατρός και γνωριστήκαμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ προσεχτική μέσα στο σπίτι. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα, να μη μετακινηθεί κάτι, μαγειρεύω μία ή δύο φορές την εβδομάδα» είπε η λοιμωξιολόγος η οποία μάλιστα πρόσθεσε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη που την σταματάει ο κόσμος στη λαϊκή για να την χαιρετήσει.

«Μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο αλλά δεν μπορώ περισσότερα»

Η λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έκανε παιδιά με τον σύζυγό της: «Είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει αλλά τώρα θα το πω. Όσον αφορά στα θέματα των παιδιών μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν. Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή μία γυναίκα, είμαι κάθετα αντίθετη. Μπορεί να μην είναι σωστή η δική μου άποψη, αλλά είμαι πάντα υπέρ αυτής της άποψης. Δεν είμαι αρεστή σε όλους, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Κάνω την αυτοκριτική μου πολύ συχνά και θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου» είπε.

Η κ. Παγώνη δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι κοκέτα και λατρεύει να πηγαίνει για ψώνια: «Βάφομαι από 17 ετών, έχει συνηθίσει το χέρι και πάει μόνο του. Δε μου αρέσει ο απέναντί μου να είναι απεριποίητος. Δεν μπορώ να συνυπάρξω», είπε και πρόσθεσε: «Πάντα κάνω shopping therapy και ίσως είμαι υπερβολική σε αυτά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This