Λάβρος κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης!

Must Read

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και κατά προέδρων επιμελητηρίων εξαπέλυσε  ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης.

Εμφανώς εκνευρισμένος για τις εξελίξεις στο λιανεμπόριο και για το μικρό «παράθυρο» που άνοιξε για λίγους το «click away», ο κ. Ζορπίδης τόνισε πως «το υπουργείο δεν άκουσε την αγορά, αλλά έκανε… του κεφαλιού του». Από τα βέλη του δεν γλίτωσαν οι πρόεδροι κορυφαίων επιμελητηρίων της χώρας, τους οποίους «φωτογράφισε» με αφορμή τη στάση τους κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης

«Φοβούνται να μιλήσουν. Εκεί όλοι γλείφουν» είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας πως «στην Ελλάδα όλοι οι πρόεδροι γλείφουν…». Και έθεσε το -ρητορικό προφανώς- ερώτημα: «Ρωτάνε αυτούς που δεν έχουν να φάνε;»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΘ, ελάχιστα μαγαζιά του νομού Θεσσαλονίκης έχουν e-shop και μπορούν να υποστηρίξουν το «click away», για το οποίο προέβλεψε ότι θα έχει «παταγώδη αποτυχία». Επίσης σχολίασε τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για τη στήριξη των μικρομεσαίων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην «επιστρεπτέα προκαταβολή», η οποία, όπως προέβλεψε, θα είναι αδύνατον να επιστραφεί από την πλειονότητα των μικρών επιχειρήσεων, αλλά και στο «αγκάθι» της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας που παραμένει και αποτελεί τροχοπέδη για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημοσίου για όσους έχουν οφειλές προς την Εφορία ή τα Ταμεία και στις οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν έχοντας κλειστές τις επιχειρήσεις τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This