Εφιάλτης για 8 λαθραίους! Πακιστανοί τούς κρατούσαν ομήρους και κακοποιούσαν τις γυναίκες τους

Ζητούσαν χρήματα από τους ίδιους και από τις οικογένειές τους

Must Read

Εναν ατελείωτο εφιάλτη βίωναν στα χέρια τριών ομοεθνών τους έξι άντρες από το Πακιστάν, που κρατούνταν φυλακισμένοι σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στη Θεσσαλονίκη, μαζί με δύο γυναίκες από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι δράστες απαιτούσαν χρηματικά ποσά τόσο από τους ίδιους όσο και από τις οικογένειές τους ως αντίτιμο για την παράνομη μεταφορά τους στην Ελλάδα και, όταν δεν ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις τους, δεν δίσταζαν να ξυλοκοπούν τους άντρες και τις γυναίκες, τις οποίες εξανάγκαζαν σε ασελγείς πράξεις!

Οι οκτώ αλλοδαποί εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης από άντρες της Αστυνομίας σε μια αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όπου κρατούνταν φυλακισμένοι από τους τρεις Πακιστανούς. Κανείς τους δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Οπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι μετανάστες που κρατούνταν όμηροι είχαν περάσει παράνομα στην ελληνική επικράτεια από την περιοχή του Εβρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τους Πακιστανούς που ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας εντόπισαν τους τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 22, 20 και 19 ετών, που εμπλέκονται στην υπόθεση, τους συνέλαβαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς και προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης, του βιασμού, των σωματικών βλαβών και της απειλής κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This