Εδώ ο κόσμος καίγεται και στην Μύκονο ετοιμάζουν πάρτι για το…Πάσχα!

Must Read

Την ώρα που κανείς δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά πότε θα ξεμπερδέψουμε με τον φονικό κορωνοϊό, στην Μύκονο φαίνεται πως έχουν κάνει τις δικές τους προβλέψεις…

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ετοιμάζουν πάρτι για το Πάσχα, που φέτος πέφτει στις 2 Μαΐου. Αυτό αποκαλύπτει με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ

«Το πρόβλημα με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και πάρτι σε βίλες ή τουριστικά καταλύματα του νησιού, παραμένει. Έχουμε πληροφορηθεί ότι οι διοργανωτές επικοινωνούν με ιδιοκτήτες ακινήτων με σκοπό να ξεκινήσουν τα πάρτι μετά το Πάσχα» αναφέρουν μεταξύ άλλων και ζητούν από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να τους ενημερώσει για τον σχεδιασμό του υπουργείου, δεδομένου ότι στη Μύκονο δεν υπάρχει εισαγγελικός λειτουργός ώστε να γίνονται έλεγχοι σε ιδιωτικές κατοικίες καθώς και να κάνουν μια σύντομη τηλεδιάσκεψη για να του εκθέσουν καλύτερα τα προβλήματά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This