Ερωτικό τρίγωνο αστέγων έκανε άνω κάτω γειτονιά στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει σε μια γειτονιά της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη το ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε τρεις αστέγους, οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο σε μια εγκαταλειμμένη μονοκατοικία! Οι πιπεράτες λεπτομέρειες της ερωτικής ζωής των τριών πρωταγωνιστών του ασυνήθιστου περιστατικού ήρθαν στο φως το βράδυ της Τετάρτης, όταν την ησυχία που επικρατούσε στην περιοχή διέκοψαν οι δυνατές φωνές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι τρεις εραστές, δύο άνδρες και μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, οι οποίοι διαμένουν σε εγκαταλειμμένη μονοκατοικία επί της οδού Θεοτοκοπούλου, άρχισαν να καβγαδίζουν άγρια, όταν η Βουλγάρα «πέτρα του σκανδάλου» ανακοίνωσε στον εραστή της την απόφασή της να διακόψουν τη σχέση τους για να τα φτιάξει με τον… συγκάτοικό τους!

Όπως  ήταν αναμενόμενο, το… άκυρο που έριξε στον φίλο της άναψε τα αίματα και, κουβέντα στην κουβέντα, κάποια στιγμή οι δύο εραστές πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό που η Βουλγάρα, σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε ένα… βάζο και το έσπασε στο κεφάλι του πρώην φίλου της (μικρή φωτό), τραυματίζοντάς τον ελαφρά!

Εκείνη τη στιγμή επενέβη ο… συγκάτοικός τους και προσπάθησε να τους χωρίσει. Ομως, αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα, έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά, με συνέπεια η ένταση να μεταφερθεί και έξω από τη μονοκατοικία. Το επεισόδιο έλαβε τέλος όταν οι γείτονες που είχαν σηκωθεί στο πόδι από τη φασαρία ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και οδήγησαν τους ταραξίες στο τμήμα.

Εκεί, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου δεν θέλησαν να ανταλλάξουν μηνύσεις και προσπάθησαν να δικαιολογηθούν στους αστυνομικούς λέγοντας ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα… τσίπουρου! Αφού δέχτηκαν τις απαραίτητες συστάσεις, επέστρεψαν στο σπίτι όπου συγκατοικούν. 

Έπειτα από αυτό που συνέβη είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν να ζουν μαζί ή κάποιος από τους τρεις θα αναγκαστεί να αναζητήσει αλλού καταφύγιο…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This