Το αστέρι της Βηθλεέμ ανατέλλει, αλλά η… σύζευξη της Δευτέρας προσπαθεί να υποτάξει όσους (ακόμη) αντιστέκονται!

H φύση δείχνει και πάλι την οργή της, με τον χορό των Ρίχτερ και τα ηφαίστεια που «ξυπνούν», ξερνώντας λάβα

Must Read

Η σύζευξη Δία – Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου είναι επίσης γνωστή ως η μεγάλη σύζευξη που συμβαίνει κατά μέσο όρο κάθε 19 χρόνια. Η σύζευξη πέφτει πάνω στο χειμερινό ηλιοστάσιο και η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν στις 4 Μαρτίου του… 1226!

Όπως αποκαλύπτει η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το σπάνιο αυτό αστρικό φαινόμενο, το οποίο αποκαλύπτει και το αστέρι της Βηθλεέμ, θα σηματοδοτήσει μια τεράστια εξέλιξη στην επιστήμη, με τη νέα τάξη πραγμάτων να καιροφυλακτεί! Η προσπάθεια των πολιτών να αποτινάξουν τον ζυγό του εγκλεισμού συναντά εμπόδια, με σκοτεινές δυνάμεις να προσπαθούν να υποτάξουν όσους αντιστέκονται!

Η σύζευξη της 21ης Δεκεμβρίου 2020 είναι προάγγελος γεγονότων, με την πανδημία να εξακολουθεί να είναι στο επίκεντρο. Παρά τις προσπάθειες της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, ο εφιάλτης θα απομακρύνεται αργά και βασανιστικά, ενώ η οικονομική ανάπτυξη, η οποία είναι ταυτισμένη με το τέλος της πανδημίας, θα είναι εξίσου αργή και βουτηγμένη στις αποτυχίες και στους λάθος χειρισμούς!

Ο Δίας και ο Κρόνος παλεύουν μεταξύ τους. Ο πρώτος θέλει να φέρει αέρα αισιοδοξίας, αλλά ο δεύτερος ορθώνει τείχος και εξακολουθεί να επιβάλει καθεστώς πανδημίας και φτώχειας σε όλο τον πλανήτη! Θυμίζω ότι οι συζεύξεις του Δία – Κρόνου του 1981 έφεραν την παγκόσμια ύφεση του 1981-1982 και μετέπειτα τη φούσκα του Χρηματιστηρίου. Έτσι, λοιπόν, και η σύζευξη Δία – Κρόνου στον Αιγόκερω στα τέλη του 2020 ταυτίστηκε με την ανθρωπιστική και υγειονομική κρίση που χτυπά αλύπητα τον πλανήτη εξαιτίας της Covid-19.

Χαραμάδα αισιοδοξίας

Aξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη συνάντηση Δία – Κρόνου θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2040. Η οικονομική άβυσσος στην οποία έχουν περιέλθει τα περισσότερα κράτη θα κρατήσει για καιρό και η ανάκαμψη και στη χώρα μας θα είναι πολύ δύσκολη. Το τοπίο γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστικό, μια και η φύση δείχνει και πάλι την οργή της και εκτός από τον χορό των Ρίχτερ, ηφαίστεια που ξυπνούν θα δημιουργήσουν λάβες τρόμου.

Στο τέλος, όμως, θα ξεπροβάλει χαραμάδα αισιοδοξίας και είναι ο Υδροχόος αυτός που τη φέρνει. Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου και είναι γνωστός για τα φιλικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά του. Καθώς ο Κρόνος ταξιδεύει στον Υδροχόο, παγκόσμιοι ηγέτες θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους και θα πάρουν γενναίες αποφάσεις για το καλό των λαών τους.

Νέοι νόμοι, διεθνείς συνθήκες και παγκόσμιες αλλαγές πρόκειται να συμβούν σύντομα. Θα έρθουν εξεγέρσεις, τόσο σε ατομικό επίπεδο (άτομα που εγκαταλείπουν τον χώρο της εργασίας τους, ανακαλύπτοντας ξανά τον εαυτό τους) όσο και σε συλλογικό (παγκόσμιες διαμαρτυρίες που απαιτούν αλλαγή)!

Οι δεσμοί της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα κλονιστούν. Με τη μεταγενέστερη διέλευση του Άρη στον Κριό, που τετραγωνίζει όλους τους πλανήτες του Αιγόκερω, δεν είναι παράλογη η πρόβλεψη ότι η Ελλάδα μπορεί να αποχωρίσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Ένας νέος κόσμος θα γεννηθεί λουσμένος στο φως. Και όπως είπε ο Ελύτης, «για εμάς η Ελλάδα είναι αυτές οι στεριές οι καμένες στον ήλιο κι αυτά τα γαλάζια πέλαγα με τους αφρούς των κυμάτων. Είναι οι μελαχρινές ή καστανόξανθες κοπέλες, είναι τ’ άσπρα σπιτάκια τ’ ασβεστωμένα και τα ταβερνάκια και τα τραγούδια τις νύχτες με το φεγγάρι πλάι στην ακροθαλασσιά ή κάτω από κάποιο πλατάνι. Είναι οι πατεράδες μας κι οι παππούδες μας με το τουφέκι στο χέρι, αυτοί που λευτερώσανε την πατρίδα μας και πιο πίσω, πιο παλιά, όλοι μας οι πρόγονοι που κι αυτοί ένα μονάχα είχανε στο νου τους – όπως κι εμείς σήμερα: τον αγώνα για τη λευτεριά».

Αστρολογικές προβλέψεις

Οι Κριοί αναβάλλουν γάμους, οι Λέοντες ερωτεύονται και οι Τοξότες βάζουν μπροστά μεγάλους στόχους!

ΚΡΙΟΣ

Περνάτε μια περίοδο που θα αποδειχθεί διδακτική! Τα «μαθήματα» που παίρνετε αναφορικά με τη διαχείριση οικονομικών ζητημάτων είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, έτσι ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Στα αισθηματικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ειδικά τους δύο πρώτους μήνες του έτους θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Για κάποιους από εσάς η προοπτική του γάμου θα πάρει αρκετές αναβολές, όχι μόνο λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας. Θα διαγράψετε τα κουφέτα στο ημερολόγιο του 2021, με ορίζοντα το 2022.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και βοηθά το πορτοφόλι σας. Ανέλπιστες πηγές εσόδων εμφανίζονται και αυτό ανεβάζει τη διάθεσή σας, αλλά και της/του συντρόφου σας, που τώρα τελευταία γκρίνιαζε για τα οικονομικά! Η περίοδος εσωστρέφειας στη σχέση σας θα τερματιστεί και η κρεβατομουρμούρα θα ανήκει στο παρελθόν. Όσον αφορά την υγεία, προσοχή σε θέματα που σχετίζονται από τα ρευματικά.

ΔIΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος περνά με το δίλημμα «γάμος ή όχι» να κυριαρχεί. Δέχεστε στενό μαρκάρισμα και αυτό σας αποσυντονίζει, με αποτέλεσμα να έχετε νεύρα. Αν νιώθετε στριμωγμένοι, δεν έχετε παρά να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας τι είναι αυτό που σας προβληματίζει. Στα εργασιακά, σταματήστε να είστε ονειροπόλοι και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που σας σκάβουν τον λάκκο και ποιοι όχι! Η Αφροδίτη στέκεται στο πλευρό σας και θα φροντίσει να αλλάξει για το υπόλοιπο του μήνα τη διάθεσή σας, αρκεί και εσείς να πάρετε τη θετική ενέργεια που σας στέλνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα πέπλο αβεβαιότητας που σας ταλαιπωρεί. Φροντίστε να διώξετε άμεσα τα σύννεφα στη σχέση σας, γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι μοιραίες και να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Ακόμη και στην περίοδο των γιορτών θα υπάρχει μια απόσταση με τον/τη σύντροφό σας και οι στιγμές απομόνωσης μέσα στο ίδιο σας το σπίτι θα είναι έντονες. Οικονομικά ζορίστε (όπως η πλειονότητα) και ο πανικός δεν ωφελεί. Κρατήστε ψυχικές δυνάμεις γιατί σύντομα εργασιακά θα χρειαστεί να κάνετε ένα restart. Όσον αφορά την υγεία σας, το στρες που απορρέει από τη οικονομική σας κατάσταση δημιουργεί διαρκώς πονοκεφάλους. Δώστε προσοχή.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι από εσάς θα έχετε επαφή με φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν. Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα θα σας χαροποιήσει και θα λύσει διαφορές από το χθες. Παρά τη λαχτάρα σας για συναντήσεις με αυτό το πρόσωπο, το lockdown θα βάλει εμπόδια, αλλά κρατήστε το θετικό του πράγματος. Ένας φίλος από τα παλιά ξαναμπήκε στη ζωή σας! Με την αγάπη του πλανήτη Αφροδίτη να πηγαίνει στον Τοξότη, οι σπινθήρες του έρωτα χτυπούν την καρδιά σας. Είναι καιρός να σκεφτείτε τι σημαίνει πραγματικά η λέξη δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι απροσδόκητες εξελίξεις που συνδέονται με έναν συνεργάτη σας θα σας διδάξουν μερικά πράγματα για το πώς θα πρέπει να κινείστε στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οικονομικά ένα αναπάντεχο εισόδημα θα αυξήσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ο ρομαντισμός που διέπει τα προσωπικά σας βελτιώνει κατά πολύ τη διάθεσή σας. Για τους ελεύθερους, η μετάβαση του Κρόνου στον Υδροχόο σηματοδοτεί στα ερωτικά σας μια νέα εποχή! Επιτέλους! Θα είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη μέσα στο καταχείμωνο στο σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ήδη είναι ένας μήνας όπου ανταλλάσσετε ιδέες και σκέψεις αναφορικά με μελλοντικά κέρδη σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ συντηρητική προσέγγιση σε όλα αυτά, καθώς υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες που σας κρατούν σε επιφυλακή. Στα ερωτικά το τοπίο είναι θολό! Ας είμαστε ρεαλιστές. Τους τελευταίους έξι μήνες κάθε συνομιλία με τον/τη σύντροφό σας έχει μετατραπεί σε μάχη. Αλλά από τις 11 του επόμενου, καθώς ο ήλιος συνδέεται με τον Άρη, μπορείτε τελικά να δείτε μια άσπρη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη θα είναι μαζί σας σε ένα θέμα που αφορά τις δαπάνες για την κατοικία σας. Υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τον/τη σύντροφό σας  λόγω της πολλή «ακαμψίας» που σας διέπει. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και θα ωφεληθείτε. Στις αρχές του 2021 έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε τους άλλους, με την προσδοκία να σας το ανταποδώσουν. Κρατήστε μικρό καλάθι και μην είστε τόσο βέβαιοι. Σεξουαλικά η Αφροδίτη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί νύχτες πάθους. Όσο για την υγεία σας, προσέξτε τις τελευταίες ημέρες του έτους γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείτε από μια ίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρόνια πολλά στον οραματιστή και διασκεδαστικό Τοξότη! Ο Δίας, ο κυβερνήτης του Ήλιου σας, φτάνει τώρα στο σωστό σημείο στη ζωή σας και ήρθε η ώρα να βάλετε μεγαλεπήβολους στόχους επαγγελματικά, παρά την αβεβαιότητα της πανδημίας. Παρόλο που η αισθηματική σας ζωή ήταν ένα χάος τουλάχιστον από τον Ιούλιο και μετά, αυτόν τον μήνα τελειώνετε οριστικά με τέτοιου είδους καταστάσεις. Η επανασύνδεση για χωρισμένους είναι γεγονός και ο Ερμής βάζει το χεράκι του. Οικονομικά περιορίστε τις ιντερνετικές αγορές σας και βάλτε κάνα φράγκο στην άκρη, που λέει και ο λαός μας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας όσον αφορά την απόκτηση παιδιών. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για ορισμένους από εσάς να αποκτήσετε επιτέλους την οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμείτε. Για το πρώτο μισό του Ιανουαρίου έχετε τη διάθεση για φλερτ, αλλά το lockdown σάς φρενάρει. Όσοι από εσάς καταφεύγετε σε διαδικτυακά φλερτ σε πλατφόρμες γνωριμιών να είστε προσεκτικοί. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλλαγή της κατοικίας σας θα μπορούσε να είναι ένα από τα πράγματα που θα σας κάνει να ξεκολλήσετε από την ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει. Η ενέργεια της καθαρτικής έκλειψης θα είναι ωφέλιμη για εσάς, μια και θα απαλλαγείτε (επιτέλους) από τους τοξικούς ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Σταματήστε να πιέζετε τον/τη σύντροφό σας για το παραμικρό και δώστε χώρο να αναπνεύσει. Το έχετε παρακάνει!

ΙΧΘΥΕΣ

Το τέλος του Δεκεμβρίου σάς βρίσκει να εστιάζεστε στην καριέρα σας. Και καλά κάνετε γιατί πρέπει να ανασυνταχθείτε. Η ανοιχτή επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να γίνεται με αρμονικό τρόπο, έστω και μέσω… skype λόγω των συνθηκών, ώστε να μπορέστε να δείξετε όλες τις ανησυχίες σας. Τα άστρα λούζουν με ρομαντισμό τη σχέση σας. Βιώστε τα πάντα με ευχαρίστηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This