Α. Γεωργιάδης: «Την πρώτη εβδομάδα του 2021 αποφασίζουμε για το άνοιγμα του λιανεμπορίου»

Τι είπε για τους καταστηματάρχες που αρνούνται να κάνουν αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων

Must Read

Την πρώτη εβδομάδα του 2021 έβαλε ως όριο αποφάσεων για το άνοιγμα του λιανεμπορίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις «καθαρές» περιοχές, οι οποίες θα ανοίξουν αν το πουν λοιμωξιολόγοι, όπως είπε.

«Αν συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά, εκεί που οι λοιμωξιολόγοι θα μας πουν ότι αυτές οι περιοχές είναι καθαρές από τον ιό, θα ανοίξουμε. Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους θα μετρήσουμε τα δεδομένα για το άνοιγμα του λιανεμπορίου», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Για το click away και τις καταγγελίες πολιτών ότι καταστηματάρχες αρνούνται να κάνουν αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων, ο κ.Γεωργιάδης κάλεσε τους καταναλωτές να κάνουν καταγγελία στο 1520 και πρόσθεσε ότι «αν διαπιστωθεί ότι μαγαζί αρνήθηκε να κάνει επιστροφή εντός 14 ημερών, θα του επιβληθεί πρόστιμο».

«Η δυνατότητα και για τηλεφωνικές παραγγελίες, εκτός από τις ηλεκτρονικές, μπήκε για να βοηθήσουμε τα μικρότερα και συνοικιακά μαγαζιά», επεσήμανε ακόμα και σχολίασε: «Η ηλεκτρονική πώληση θα μας μείνει και στην συνέχεια, που είναι κάτι θετικό. Ο φόβος ότι με την τεχνολογία θα χαθούν θέσεις εργασίας υπήρχε σε κάθε εποχή αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ».

Τέλος, είπε για τα εμβόλια ότι θα ήταν «τραγικό σφάλμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μην πάρουν οι χώρες τα εμβόλια που πρέπει» και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι η ευρωπαϊκή επιτροπή θα βγει την λύση». Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα θα μπορούσε να παραγγείλει μόνη της εμβόλια, όπως η Γερμανία, απάντησε πως «αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This