Παρασκευή 18/6/2021

Κουκάκι: Διαρρήκτης ζαχαροπλαστείου δεν βρήκε χρήματα και βούτηξε τις πάστες!

Έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του διαρρήκτη, που εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στο Κουκάκι και έφυγε με λεία…πάστες και κέικ, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης  εκμεταλλεύτηκε τη λιγοστή κίνηση στους δρόμους της Αθήνας κι έτσι εισέβαλε «ανενόχλητος» σε ζαχαροπλαστείο στο Κουκάκι, παραβιάζοντας την είσοδό του. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ταμείο, το οποίο, όμως, ήταν άδειο.

Έτσι, αφού κατάλαβε ότι δεν υπήρχαν χρήματα αποφάσισε να μην φύγει με άδεια χέρια. Μετά την δοκιμή ενός γλυκού, πήρε κουτιά και έβαλε διάφορα γλυκά και αλμυρά. Όταν γέμισαν τα κουτιά, έβαλε και κάποια στην τσέπη του προτού αποχωρήσει.

Η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου αγανακτισμένη δηλώνει ότι αν ερχόταν να της ζητήσει φαγητό θα του πρόσφερε παρά να μπει στη διαδικασία να κλέψει και να κάνει ζημιά στην επιχείρηση της. Ήδη η ίδια δίνει τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τώρα τις γιορτές και όχι μόνο..

Οι κινήσεις του διαρρήκτη έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κατάστημα και το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ