Δευτέρα 14/6/2021

«Καμπάνα» σε κομπιναδόρο εστιάτορα της Μυκόνου

Οι πελάτες παρίσταναν τους ενοικιαστές

Ολόκληρη κομπίνα είχε στήσει ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στην περιοχή του Ορνού στη Μύκονο για να λειτουργεί κανονικά το μαγαζί του με καθήμενους πελάτες, τη στιγμή που όλα τα καταστήματα εστίασης είναι κλειστά. Συγκεκριμένα, εκμεταλλευόταν ότι πίσω από το κατάστημα βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που διαχειρίζεται ο ίδιος τα καλοκαίρια και ζητούσε από τους πελάτες να παριστάνουν τους… ενοικιαστές!

Μάλιστα, είχε φροντίσει να αφήνει σε κάθε τραπέζι ένα κλειδί από τα διαμερίσματα, ώστε να είναι καλυμμένος σε περίπτωση ελέγχου! Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, ενώ σχεδόν όλο το νησί γνώριζε τις βρομοδουλειές του, ο απείθαρχος επιχειρηματίας συνέχιζε κανονικά εδώ και αρκετό καιρό τη λειτουργία του καταστήματος.

Πρόσφατα η παράνομη δράση του έγινε γνωστή στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, μέσω καταγγελιών στις οποίες προχώρησαν οι ιδιοκτήτες άλλων μαγαζιών που παραμένουν κλειστά εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Το περασμένο Σάββατο οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα και ήρθαν αντιμέτωποι με την κατάσταση που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση καραντίνα, καθώς οι πελάτες κάθονταν κανονικά στα τραπέζια και απολάμβαναν τις… ασιατικές γεύσεις του μενού!

Για την παράνομη λειτουργία του καταστήματος ο ιδιοκτήτης θα κληθεί να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο των 10.000 ευρώ, ενώ στο μαγαζί θα μπει λουκέτο για 15 μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ