Τρεις ανήλικοι στα Γιάννενα έκλεψαν και διέλυσαν σχολείο!

Must Read

Μεγάλο μίσος φαίνεται ότι είχαν για τα σχολεία δύο 17χρονοι και ένας 14χρονος που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες κλοπής και φθορών με… αεροβόλα στο σχολικό συγκρότημα της Ελεούσας, στα Ιωάννινα!

περιπολικό

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι οι τρεις ανήλικοι πήγαν τουλάχιστον τέσσερις φορές το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στο σχολείο, από το οποίο έκλεψαν κάμερες ασφαλείας, ενώ παράλληλα κατέστρεψαν δύο προβολείς και μία κάμερα κλειστού κυκλώματος πυροβολώντας τα με το αεροβόλο του πατέρα του ενός! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ ο πατέρας του ενός και ιδιοκτήτης του όπλου κατηγορείται και για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης οπλισμού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This