Ο Άγιος Βασίλης άφησε το έλκηθρο και έφθασε στην Σύρο με…κανό! (video)

Must Read

Με κανό καγιάκ έφτασε φέτος στη Σύρο ο Άγιος Βασίλης προκειμένου να μοιράσει δώρα και χαμόγελα στα παιδιά! Πριν ξεκινήσει βέβαια, το μεγάλο ταξίδι για να χαρίσει χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά του νησιού, ο Άγιος Βασίλης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν παρέλειψε να στείλει «6» στο 13033.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το cyclades24.gr επιστράτευσε κι έναν εκπαιδευόμενο Άγιο Βασίλη να συνδράμει το έργο του καθώς τα παιδιά είναι πολλά και οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε αυτές τις γιορτές δεν επιτρέπουν για μεγάλο χρονικό διάστημα την παραμονή ακόμη και του αγαπημένου Άγιου των παιδιών έξω. Οι δυο τους πάντως, κατάφεραν να μοιράσουν γρήγορα τα δώρα γεμίζοντας χαρά τα παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This