Κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού έστησαν τρικούβερτο γλέντι με ζεϊμπέκικα του Σφακιανάκη και τα «ανέβαζαν» στο Tik Tok (video)

Σκηνές απείρου κάλους στο Κατάστημα Κράτησης με μέτρα να πηγαίνουν περίπατο!

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που ανέβηκε χθες το απόγευμα στην δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok και δείχνει κρατουμένους των φυλακών Κορυδαλλού να διασκεδάζουν ανήμερα των Χριστουγέννων δίχως να τηρούν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Οι εικόνες που έρχονται στην δημοσιότητα παραπέμπουν σε…ξέφραγο αμπέλι, και όχι σε Κατάστημα Κράτησης, αφού σύμφωνα με το dikastiko.gr στο ξέφρενο γλέντι που στήθηκε οι κρατούμενοι κάθονταν γύρω από το γιορτινό τραπέζι, έπιναν και χόρευαν σαν να μην υπάρχει η πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, δεν άργησαν να το ρίξουν στα ζεϊμπέκικα του Σφακιανάκη και μέσα στο κέφι άρχισαν να βιντεοσκοπούν και τις στιγμές, τις οποίες ανέβασαν στα social.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα, δεδομένου ότι στο βίντεο δεν φαίνεται κανένας σωφρονιστικός υπάλληλος στον χώρο με τους κρατουμένους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This