Φυσιολογικός ορός αντί για εμβόλιο στον πρωθυπουργό;

Δεν υπάρχει καμία συνομωσία!

Must Read

Θεωρίες συνωμοσίας έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αναφορικά με το εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε όντως το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ή κάποιο απλό διάλειμμα με φυσιολογικό ορό.

Αυτές οι θεωρίες οξύνονται μάλιστα με το φωτογραφικό υλικό από τις κάμερες την ώρα του εμβολιασμού του πρωθυπουργού, που δείχνουν όντως ένα πλαστικό μπουκάλι το οποίο κρατάει νοσοκόμα και από το οποίο τραβάει το διάλειμμα με τη σύριγγα.

Ηρεμήστε όμως, ο φυσιολογικός ορός ήταν απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιηθεί!

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όντως η νοσοκόμα κρατούσε μπουκάλι με αλατούχο διάλειμμα, αυτό που λέμε «φυσιολογικό ορό», διότι έτσι υπαγορεύει η Φάιζερ να γίνεται το εμβόλιο!

Όπως βλέπουμε αναλυτικά στο φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης του εμβολίου:

Το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης του εμβολίου δίνει όλες τις απαντήσεις και διαλύει τις θεωρίες συνωμοσίας

Δηλαδή το εμβόλιο αφού μείνει εκτός ψυγείου για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, εδώ διαλύεται και η πρώτη θεωρία συνωμοσίας ότι δηλαδή το εμβόλιο δε βγήκε από κάποιο ψυγείο, πρέπει να διαλυθεί σε φυσιολογικό ορό 1,8 ML!

Άρα, όντως το εμβόλιο δεν έπρεπε να είναι στο ψυγείο, διότι έπρεπε να έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν εμβολιαστεί ο πρωθυπουργός, διαδικασία που όπως καταλαβαίνουμε απαιτεί το διάλυμα να μείνει αρκετή ώρα εκτός ψυγείου. Και όντως το μπουκαλάκι που κρατάει νοσοκόμα είναι φιαλίδιο φυσιολογικού όρου, διότι εκεί έπρεπε να διαλυθεί το εμβόλιο, όπως αναφέρουν ξεκάθαρα και οι οδηγίες.

Ο ισχυρισμός λοιπόν ότι ο Μητσοτάκης έκανε εμβόλιο με φυσιολογικό ορό αντί για το κανονικό εμβόλιο, δεν ισχύει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This