Παρασκευή 30/7/2021

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο άνθρωπος που φροντίζει να γίνει η Αθήνα νεκρή πόλη

The walking dead. Στις οθόνες σας, με την ευγενική χορηγία Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Νεκρή» πόλη θελει την Αθήνα μετά τις 22:00 το βράδυ της παραμονής ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μακάβριο, αλλά αληθινό.

Διότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά έναν περίεργο τρόπο οπότε καταλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο καταφέρνει και γεμίζει την Αθήνα με νεκρούς. Νεκροί στην Ηλιούπολη, νεκροί στη Βούλα, νεκροί στην Κυψέλη, νεκροί στο κέντρο, νεκροί στα Σεπόλια, νεκροί στην Καλλιθέα, νεκροί στο παλαιό Φάληρο, νεκροί στο νέο Φάληρο, νεκροί στα Μελίσσια, νεκροί στα Βριλήσσια, νεκροί στην Κηφισιά κλπ κλπ.

Οι μόνοι ζωντανοί και ελεύθεροι να κυκλοφορούν επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι οι δολοφόνοι. Ο Αλβανός δολοφόνος που πήγε μέχρι την Σαντορίνη για να σκοτώσει, η Siri δολοφόνοι της Εύβοιας που πήγαν από την Ολλανδία μέχρι την Κρήτη, οι Πακιστανοί οι δολοφόνοι των Καμινίων που έφτασαν μέχρι τον Έβρο, οι ντόπιοι δολοφόνοι που έχουν ξεκληρίσει μια κωμόπολη αλλά συνεχίζουν και κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ανενόχλητοι.

Κύριε Χρυσοχοΐδη, μην ξεχάσεις να ξεκληρίσεις κάτι ζάπλουτους εφοπλιστές που σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα στον Αστέρα και ετοιμάζουν να κάνουν το ίδιο και την Πρωτοχρονιά.

The walking dead. Στις οθόνες σας, με την ευγενική χορηγία Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ