Τετάρτη 4/8/2021

Πανελλήνια οργή για τους Έλληνες που έκαναν άνετοι ρεβεγιόν στο Ντουμπάι

Όχι μόνο κατάφεραν να ταξιδέψουν σαν κύριοι μέχρι το Ντουμπάι και να κάνουν πάρτι, αλλά το διαφήμισαν κιόλας

Τους έκραξε μέχρι και ο Λάκης Γαβαλάς!

Την ώρα που ο κάτοικος της Κυψέλης δεν μπορεί να πάει στο Παγκράτι, ενώ για να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο πρέπει να στείλει μήνυμα, την ώρα που όποιος Έλληνας χρωστάει στο Δημόσιο ή σε τράπεζα δεν μπορεί να πάρει ούτε πιστωτική κάρτα, ενώ αδυνατεί να πληρώσει ακόμα και τους βασικούς λογαριασμούς του, υπήρξαν κάποιοι Έλληνες που όχι μόνο κατάφερα να ταξιδέψουν σαν κύριοι μέχρι το Ντουμπάι και να κάνουν πάρτι, αλλά και το διαφήμισαν!

Μεταξύ τους και Έλληνες (οι οποίοι υποτίθεται είναι πτωχευμένοι) προκειμένου να μην πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε δημόσιο, τράπεζες και εργαζόμενους, ή άλλοι Έλληνες που κουνούσαν το δάχτυλο και καλούσαν για την «πιστή τήρηση των μέτρων».

Όπως ήταν επόμενο οι ίδιοι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσαν οργισμένα σχόλια από χιλιάδες χρήστες. Στο Twitter μάλιστα το θέμα «Ντουμπάι» είναι στην κορυφή των τάσεων.

Παραθέτουμε ενδεικτικά:

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά:

54449E93 2887 49C4 9984 5647AFED988F

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ