Παλι ψέματα από τον Πέτσα! Καμιά καραντίνα για τους χλιδάτους από το Ντουμπάι!

Πινόκιο...

Must Read

Νωρίτερα σήμερα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στέλιου Πέτσα για τους διασήμους της εγχώριας σόου μπιζ που επέλεξαν να περάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι, Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωνε ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα τεστ που τους έγιναν, σημειώνοντας πως ήταν όλα αρνητικά, ωστόσο τόνισε ότι «επειδή μπορεί να επωάζεται ο ιός, θα μείνουν σε καραντίνα».

Επιβάτης όμως της πτήσης που έφτασε από το Ντουμπάϊ μίλησε μπροστά στις κάμερες και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απέδειξε πως αυτά που έλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ψέματα. Λέει ότι έγινε rapid test σε ένα μέλος από την κάθε οικογένεια των επιβατών που ήταν στο αεροπλανο. Δηλαδή δεν έγινε όλους.

Και το κυριότερο, όταν τον ρώτησαν αν του είπαν κάτι για τριήμερη καραντίνα απαντησε πως όχι. Αφού έχουν αρνητικό τεστ μπορούν να φύγουν.

https://youtu.be/_xzejI663mQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This