Σάββατο 31/7/2021

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε επαναφορά του click away χωρίς να το συζητήσει με τους ειδικούς (video)

Είπαμε, η Κυβέρνηση του ό,τι να 'ναι

Μια ακόμη επιβεβαίωση για το μπάχαλο που επικρατεί στην ελληνική Κυβέρνηση, η οποία κάνει ό,τι της κατέβει χωρίς να ρωτά, ή να λαμβάνει υπόψη τις εισηγήσεις των ειδικών, είναι η ανακοίνωση για το άνοιγμα εκ νέου της παράδοσης εκτός (click away).

Ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανακοίνωσε νωρίτερα ότι «τη Δευτέρα (11/1) θα λειτουργήσει ξανά κανονικά η λειτουργία του click away», ενώ σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, την Πέμπτη έρχονται και «αποφάσεις για ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς».

Το πρόβλημα σε όλα αυτά είναι πως με βάση τα όσα είπε ο πρόεδρος του πανελληνίου Ιατρικού συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, το θέμα της αγοράς και του click away, δεν έχει συζητηθεί ακόμα με την Επιτροπή των ειδικών!

Πέρα από τα σχολεία δηλαδή, για τα οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξανακλείσουν (!!), η επαναφορά του click away δεν έχει μπει στο τραπέζι της ενημέρωσης των ειδικών.

Αλλά παρόλα αυτά, η Κυβέρνηση κάνει ανακοινώσεις…

Βέβαια, όπως σχολίασε και ο κ.Εξαδάκτυλος, «δεν μπορούμε να μείνουμε κλεισμένοι μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός, ο οποίος πάει και πολύ αργά», αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει μια συνεννόηση.

Και ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, με τα λεγόμενά του έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά στους κυβερνητικούς χειρισμούς, παραδεχόμενος ότι η Επιτροπή αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα σχολεία.

Για το θέμα του click away θα συζητήσουν εκ νέου, όταν θα εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των εορτών, αλλά με τις ανακοινώσεις να έχουν ήδη γίνει από την Κυβέρνηση

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ