Κατέρρευσε η μάνα της 19χρονης Αγλαΐας στην κηδεία! Οι τελευταίας στιγμές πριν το τροχαίο (video)

Aναπάντητα «γιατί» στον τραγικό χαμό της 19χρονης

Must Read

Θρηνεί η τοπική κοινωνία της Λάρισας μετά τον άδικο χαμό της 19χρονη Αγλαΐας.

Οικογένεια και φίλοι είπαν συντετριμμένοι το τελευταίο αντίο στο νεαρό κορίτσι που άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον φίλο της προσέκρουσε σε φράχτη.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της νεαρής κοπέλας η οποία δεν άντεξε και λύγισε στην κηδεία ζητώντας πίσω το παιδί της. Με λευκά τριαντάφυλλα βρέθηκαν στην κηδεία και η φίλοι της Αγλαΐας, μεταξύ των οποίων και η Θεοδώρα με την οποία μίλησε φεύγοντας από το σπίτι που γιόρταζε την αλλαγή του χρόνου.

Στα βίντεο που δημοσίευσε το Star η 19χρονη Αγλαΐα διασκεδάζει ανέμελη με λίγους φίλους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ενώ η ίδια είχε πάρει ρούχα για να κοιμηθεί εκεί, τελικά τα ξημερώματα κάτι συνέβη και η διάθεσή της άλλαξε. Η ίδια έστειλε ηχητικό μήνυμα στην οικογένειά της οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό. «Σας πήρα βασικά τηλέφωνο να σας πω χρόνια πολλά καλή χρονιά και εσένα και τον Μπάμπη. Πήρα και τη μαμά δεν το σήκωσε, πήρα τη Δήμητρα το σήκωσε. Εντάξει δε μίλησα στον μπαμπά αλλά εντάξει δεν πειράζει Να είστε καλά, χρόνια πολλά, καλές γιορτές, να περνάτε καλά…Αυτό!» ανέφερε στο μήνυμα που έστειλε. Λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε μαζί με τον 21χρονο φίλο της τον Έντρι για την επιστροφή στο σπίτι, ενώ ένας φίλος τους που έφυγε μαζί τους, τους ακολουθούσε έως ότου στρίψει για την οικία του.

«Έπεσε πάνω του για να τον φιλήσει»

Λίγα λεπτά μετά, ο Έντρι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο καρφώθηκε πάνω στον φράχτη. Ο Αγλαΐα έχασε τη ζωή της, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο πατέρας του 21χρονου, συντετριμμένος δήλωσε ότι ο γιος του δεν γνωρίζει ότι η αγαπημένη του δεν ζει και την ζητάει διαρκώς. Ο νεαρός μάλιστα αγαπούσε τόσο την 19χρονη που είχε δηλώσει ότι θέλει να την παντρευτεί. 

Την ίδια στιγμή, ο φίλος που του συνόδευσε στη μισή διαδρομή περιγράφει ότι ότι έχει μιλήσει μαζί του και επιμένει να ρωτάει αν ζει. Όπως ανέφερε ο νεαρός, ο Έντρι του περιέγραψε ότι η Αγλαΐα έπεσε πάνω του για να τον φιλήσει και εκείνος έχασε την ορατότητα ενώ ήδη το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This