«Τρόμαξα, ήθελαν να με ληστέψουν και πυροβόλησα» λέει ο κτηνοτρόφος που σκότωσε τον 45χρονο Γεωργιανό

«Βγήκε από τη φυλακή, δεν είχε τι να κάνει και ήρθε να κλέψει» λέει η μητέρα του κατηγορούμενου

Must Read

Να προστατεύσει τον εαυτό του και την περιουσία του δηλώνει ότι προσπάθησε ο 54χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 45χρονο Γεωργιανό το βράδυ της Δευτέρας στις Μουριές του Κιλκίς.

«Τρόμαξα, ήθελαν να με ληστέψουν και πυροβόλησα» ήταν τα πρώτα λόγια του κτηνοτρόφου που σκότωσε τον 45χρονο Γεωργιανό ο οποίος εκείνο το βράδυ μπήκε στην κτηνοτροφική μονάδα για να κλέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα με ποινικό μητρώο ο οποίος μάλιστα είχε βγει από το φυλακή το 2019 και ήταν γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά.

Η μητέρα του 54χρονου μιλώντας στην εκπομπή Tlive ανέφερε: «Βγήκε από τη φυλακή, δεν είχε τι να κάνει και ήρθε να κλέψει. Ήρθε να κλείσει το δικό μου το σπίτι. Σήμερα είχαμε τη κηδεία. Πήραν το τσεκούρι και σπάγανε και ορμούσανε πάνω».




Όπως περιέγραψε η ίδια: «Κοιμόταν το παιδί και πήγαν, σπάσανε την πόρτα να μπούνε μέσα. Σπάσανε το τζάμι και πήγαν να βάλουν το χέρι τους μέσα να πάρουν το κλειδί να ανοίξουν. Σηκώθηκε το παιδί και κατάλαβαν ότι έχει άνθρωπο μέσα και τότε ο γιος μου… γιατί στην ερημιά που ζει είχε το όπλο κοντά του κι έβαλε εκεί στο σπασμένο το τζάμι το όπλο και πυροβόλησε».




Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε ο 45χρονος είχε εργαστεί στον παρελθόν στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου. «Δούλεψε για 10 ημέρες πριν 2-3 χρόνια. Φυλούσε για 2 ώρες τα πρόβατα. Τον είδε ο γιος μου που έκλεβε και με τον τρόπο του τον έδιωξε» ανέφερε η μητέρα του κτηνοτρόφου.




Δείτε επίσης:

Άγριο φονικό στο Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε Γεωργιανό που πήγε να τον κλέψει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This