Στο Μέγαρο Μουσικής με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού δεν… κολλάει! (video)

Must Read

Το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού διαψεύδει την εκδοχή του ΓΕΕΘΑ για την απαγόρευση της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία λόγω… κορωνοϊού.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Υπενθυμίζεται ότι η μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στην Δοξολογία για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών αποδόθηκε στην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία δεν πλησίασε καν τον σταυρό που κρατούσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος για να τον φιλήσει. Τα παραδοσιακά που αρέσουν στους πολλούς Έλληνες, μάλλον της φαίνονται “μπανάλ”, δεν της πολυαρέσουν.

Το ΓΕΕΘΑ, προσπαθώντας να αποσείσει τις ευθύνες από την προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι η μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο πλαίσιο της καθιερωμένης Δοξολογίας για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, αποφασίστηκε σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής, στις 30 Δεκεμβρίου 2020.

Η απόφαση ελήφθη, δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για την covid-19, που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων. Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος”.

Κι όμως, στο Μέγαρο Μουσικής, σε κλειστό χώρο δηλαδή, έπαιξε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή και κανείς δεν φοβήθηκε ότι … κολλάει! Δείτε το βίντεο!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This