Ο πατέρας της 17χρονης κάνει έκκληση: «Η Μάγια ίσως βρίσκεται με τον μεγαλύτερο άντρα που ερωτεύτηκε»

Αγωνία για την εξαφάνιση της ανήλικης μαθήτριας

Must Read

Ανάστατο είναι το Ηράκλειο της Κρήτης τις τελευταίες ώρες, μετά την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου.

Τα ίχνη του νεαρού κοριτσιού χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η ανήλικη μαθήτρια είπε στους γονείς της ότι θα βγει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης ενώ στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο.

Σε κατάσταση πανικού ο πατέρας της 17χρονης μαθήτριας αναζητά το παιδί του και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές. Το νεαρό κορίτσι τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ μπότες. Η Μάγια έχει ύψος 1,65 και φοράει γυαλιά.

Μιλώντας στο protothema.gr ο πατέρας της Μάγιας εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διαφωνίες για μια σχέση που φαίνεται να είχε αναπτύξει το ανήλικο κορίτσι με έναν αρκετά μεγαλύτερό της άντρα. Ο πατέρας της υποψιάζεται ότι το παιδί του μπορεί να βρίσκεται μαζί του: «H Mάγια μας, λείπει από χτες το μεσημέρι, όταν μας είπε ότι θα πήγαινε κάποια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της και από τότε αγνοείται» ανέφερε ο πατέρας.

Σύμφωνα με όσα υποψιάζεται, η Μάγια πιθανότατα να βρίσκεται μαζί του, αναφέρει: «Έχω κάποιες υποψίες γιατί γνωρίζω ότι έχει ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της και υποψιάζομαι ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί του. Είχα κάποιες διαφωνίες με τη Μάγια για αυτή τη σχέση και δεν μου άρεσαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει αυτός ο άνθρωπος. Κάνω έκκληση όποιος την έχει δει κάπου να επικοινωνήσει μαζί μας και με την αστυνομία. Δεν έχει πάρει ρούχα και λεφτά και δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται» τόνισε ο πατέρας της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This