«Βόμβα» από το δικηγόρο των θυμάτων του ψευτογιατρού: Πρώην υπουργός μεταξύ των συνεργατών του!

Κληρικοί, γιατροί και μέλη ΔΣ ιδιωτικών κλινικών της Αττικής στη μακρά λίστα των συγκατηγορουμένων του

Must Read

Την αναπάντεχη αποκάλυψη ότι ένας πρώην υπουργός είναι μεταξύ των 15 κατηγορούμενων για την υπόθεση του ψευτογιατρού, έκανε ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος των θυμάτων του.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με δηλώσεις του κυρίου Σούρλα στον ΑΝΤ1, στο συμπληρωματικό κατηγορητήριο ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για 15 νέα πρόσωπα που φαίνεται να είναι συνεργοί του Νίκου Κοντοστάθη. Του ψευτογιατρού, δηλαδή, από τη Ρόδο, που κατηγορείται πως αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά παρέχοντας σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινοπαθείς που τον εμπιστεύονταν, κάποιοι εκ των οποίων, μάλιστα έχασαν, δυστυχώς, τη ζωή τους, διακόπτοντας τις εγκεκριμένες θεραπείες τους για να ακολουθήσουν τις δικές του.

Η λίστα έχει μεγάλη… ποικιλία, καθώς αποτελείται από πρόσωπα μεγάλης σημασίας όπως κληρικούς, γιατρούς ακόμη και μέλη διοικητικού συμβουλίου ιδιωτικών κλινικών της Αττικής. Η μεγαλύτερη, ωστόσο, είδηση της όλης υπόθεσης, είναι πως ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας πρώην υπουργός, ο οποίος φέρει και την ιδιότητα του γιατρού!

«Θα ήθελα να σας αναφέρω ως συγκατηγορούμενος και συνεργάτης του Νίκου Κοντοστάθη αναφέρεται ένας γιατρός, πρώην υπουργός», δήλωσε ο κύριος Σούρλας και συνέχισε: «Του έχει απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ποιος είναι ο υπουργός, απάντησε λακωνικά «Όταν έρθει η ώρα, θα το μάθετε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This