Θ. Τσαϊρίδης: «Τα μέτρα δεν μπορούν να ελεγχθούν από την αστυνομία»!

Άλλη η άποψη των αστυνομικών από τις εντολές του υπουργείου

Must Read

Οι εντολές από το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είναι σαφείς προς τους Αστυνομικούς: «Να ελέγχετε όλο τον κόσμο, εάν έχει άδεια μετακίνησης», αλλά η άποψη των αστυνομικών είναι ότι αυτό δεν μπορεί να ελεγχθεί!

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρου Τσαϊρίδη:

«Τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, δεν μπορούν να ελεγχθούν από την αστυνομία».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών αναφέρεται και στο click away, εξηγώντας πως «όταν ο καθένας μπορεί να στείλει ένα μήνυμα και να κλείσει ένα ραντεβού, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να κάνει τίποτα η αστυνομία, δεν μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση της πανδημίας».

Πρώτα στολίσαμε και μετά πήγαινε η Αστυνομία

Για την παραλία της Θεσσαλονίκης και την πλατεία Αριστοτέλους τόνισε:

«Στολίσαμε την πλατεία και την παραλία και είναι σαν να λέμε “πάτε να δείτε τη γιορτινή ατμόσφαιρα”, και μετά στέλναμε την αστυνομία, τι να κάνει; να διώξει τον μπαμπά και τη μαμά με τα παιδάκια από το δέντρο; Θα κάνουμε συστάσεις να απομακρυνθούν σε ανθρώπινο επίπεδο και εάν κάποιος πολίτης αντιδράσει, θα αρχίσουν όλοι να στρέφονται εναντίον της αστυνομίας».

Οι τοποθετήσεις του κ. Τσαϊρίδη και για τον σχεδιασμό της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι χαρακτηριστικές: «Προβληματικός ο σχεδιασμός, κατά την άποψή μου, διότι όταν στήνεις επί δύο μήνες σταθερά περιπολικά σε συγκεκριμένα σημεία, οι πολίτες που θέλουν να παρανομήσουν, ξέρουν πώς θα αποφύγουν ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This