Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Δείτε το πιστοποιητικό που θα λαμβάνετε μόλις ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός σας

Στο εν λόγω έγγραφο θα αναγράφονται, μεταξύ άλλων, οι ημερομηνίες των δύο δόσεων του εμβολίου

Έντυπο πιστοποιητικό εμβολιασμού θα λαμβάνουν όσοι εμβολιάζονται πρώτη φορά στη χώρα μας, το οποίο και θα μπορούν να το αξιοποιούν για προσωπική χρήση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των πολιτών ηλικίας άνω των 85 ετών άνοιξε τη Δευτέρα 11/01, εγκαινιάζοντας, έτσι, τη διαδικασία εμβολιασμού του υπόλοιπου πληθυσμού, η οποία και θα ακολουθήσει εκείνον του υγειονομικού προσωπικού. Εξάλλου, κατόπιν λήψης της δεύτερης δόσης του εμβολίου, το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα λαμβάνεται σε ψηφιακή μορφή, και θα μπορεί να αξιοποιηθεί για προσωπική χρήση, καθώς θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του εμβολιαζόμενου.

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω πιστοποιητικό, το οποίο έδωσε σήμερα Τρίτη 12/01 στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, υπάρχει το όνομα του πολίτη που έκανε το εμβόλιο, το ΑΜΚΑ του, το όνομα της εταιρείας του εμβολίου που έκανε, η ημερομηνία εμβολιασμού του, αλλά και η ημερομηνία της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Να σημειωθεί πως από τις 20 Ιανουαρίου, στα εμβολιαστικά κέντρα Νοσοκομείων του ΕΣΥ, προστίθενται και τίθενται σε λειτουργία τα πρώτα 144 εμβολιαστικά κέντρα των Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα, ενώ, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Υγείας, ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και με βάση τον διαθέσιμο αριθμό εμβολίων.

  • Δείτε πώς θα είναι το πιστοποιητικό:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ