Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Περιφέρεια Αττικής: Περισσότερα από 500 καταστήματα «έστησαν» το e-shop τους μέσω της πλατφόρμας «agora delivery»

Το «agora delivery» αποτελείται από μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά για τους καταναλωτές και μια πλατφόρμα e-commerce για τους επιχειρηματίες

Ξεπέρασαν τα 500 τα καταστήματα που εγγράφηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «agora delivery» που παρέχει η Περιφέρεια Αττικής, κατά το πρώτο δεκαήμερο λειτουργίας της, καθώς μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα δωρεάν δημιουργίας e-shop σε καταστήματα λιανικής και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο καινοτομίας και σπουδαιότητας για τη στήριξη των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία, διαβλέποντας από νωρίς την ανάγκη, διασφάλισε για όλες τις τοπικές επιχειρήσεις δωρεάν παροχή ψηφιακών καταστημάτων για την ψηφιακή λειτουργία τους και σε συνθήκες πανδημίας.

Το «agora delivery» αποτελείται από μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά για τους καταναλωτές και μια πλατφόρμα e-commerce για τον έμπορο, για ολοκληρωμένη παροχή ηλεκτρονικού καταστήματος άμεσα και εντελώς δωρεάν. Στην εφαρμογή παρέχεται η δυνατότητα για delivery ή/και για παραγγελία με click away, με πληρωμή με μετρητά ή με τραπεζικές κάρτες, ενώ οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος, ούτε και προμήθειες επί της παραγγελίας.

Δωρεάν για όλο το 2021

H Περιφέρεια Αττικής, με στόχο να αντεπεξέλθει άμεσα στην πολύ μεγάλη ανάγκη για e-shop που σήμερα υπάρχει σε όλες τις επιχειρήσεις και να τις στηρίξει έμπρακτα, παρέχει δωρεάν για όλο το 2021 το «agora delivery», που, εκτός από την εστίαση, περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της λιανικής, αλλά και τις υπηρεσίες. Καταστήματα με εποχιακά είδη, φαρμακεία, καθαριστήρια, βιβλιοπωλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού, ανθοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, συνεργεία και βουλκανιζατέρ, αλλά και όσες επιχειρήσεις χρειάζονται ένα e-shop για τη λειτουργία τους, ώστε να παραμείνουν ανοιχτές με τη χρήση της τεχνολογίας.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπαίνουν στο https://agora.delivery/ και κάνουν την εγγραφή τους. Επίσης, η εφαρμογή από όπου μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους από τις εν λόγω επιχειρήσεις, είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS εδώ και σε android εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ