Σάστισαν οι παιδίατροι με τη νέα οδηγία για τους εμβολιασμούς

Το νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έτοιμο να εμβολιάσει παππούδες;

Must Read

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς ξεκίνησε και την ίδια στιγμή άρχισε να ξεδιπλώνεται η χαοτική ανικανότητα που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μετά την παραδοχή για λιγότερες δόσεις από όσες είχαν αρχικά ανακοινωθεί, το φιάσκο με τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί μόνο στα νοσοκομεία και όχι στα πολυδιαφημισμένα 1.018 κέντρα εμβολιασμού τα οποία δεν έχουν προσωπικό, μια νέα καταγγελία προκαλεί σύγχυση στους γιατρούς.

Ο νευροχειρουργός και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό ότι οι παιδίατροί του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» καλούνται να εμβολιάσουν ηλικιωμένους:

«Έκπληκτοι γιατροί του νοσοκομείου παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” έμαθαν πριν λίγο πως τις προσεχείς μέρες στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο… υπερηλίκων που θα τους εμβολιάζουν… οι παιδίατροι του νοσοκομείου. Ό,τι νά ναι, κυριολεκτικά» ανέφερε ο κ. Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This