Την ώρα που ο «Εσκομπάρ των Ρομά» βρίσκεται προφυλακισμένος, έπειτα από τη σύλληψή του μαζί με άλλα τέσσερα άτομα κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης σε Ζεφύρι και Μενίδι το περασμένο Σάββατο, οι ομόφυλοί του προσπαθούν να τον εμψυχώσουν μέσω διαδικτύου!
Με φωτογραφίες και λαϊκά άσματα που ανεβάζουν στη δημοφιλή εφαρμογή Tik Tok φίλοι και συγγενείς του «Εσκομπάρ» τού εύχονται κουράγιο και να επιστρέψει γρήγορα στον ντυμένο με… δερματίνη σε χρυσαφένιο χρώμα «θρόνο» του, που παραμένει κενός!
Μουσική υπόκρουση
«Κουράγιο θειούλη μου… Θα περάσει… Θα ξανά επιστρέψω πάλι στο σπίτι μας οπως ήταν παλιά» γράφουν. Στην εφαρμογή οι… θαυμαστές του «Εσκομπάρ» έχουν ανεβάσει φωτογραφίες «ντυμένες» με μουσική υπόκρουση, στις οποίες ο ίδιος ποζάρει περήφανα μπροστά από τα αυτοκίνητά του επιδεικνύοντας τα τατουάζ του.
Την παράσταση, όμως, «κλέβουν» οι φωτογραφίες στις οποίες ο προφυλακισμένος Ρομά φορώντας ένα βαρύ, ολόχρυσο βραχιόλι δείχνει με καμάρι τον αυτοσχέδιο θρόνο του, με την προσωπογραφία του Κολομβιανού άλλοτε «βασιλιά» των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκπομπάρ, όπως και αυτή με το αυτοσχέδιο προσκυνητάρι, όπου καταφεύγει για να ζητήσει τη βοήθεια του Θεού! Σύμφνα με την Espresso, o Ρομά φέρεται ότι κατέχει ηγετική θέση στη συμμορία που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο πιστόλια, μία κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, 745 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 56 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα, ο «Εσκομπάρ» φέρεται ότι είναι ο δράστης των αδέσποτων πυροβολισμών της προηγούμενης εβδομάδας, που είχαν ως αποτέλεσμα μια βολίδα να χτυπήσει ένα ταξί με πελάτισσα στη συμβολή των οδών Αρχαίου Θεάτρου και Εθνικής Αντιστάσεως στο Μενίδι.
Άρχισαν οι έρευνες
Μετά την καταγγελία του 42χρονου ταξιτζή, που είδε τον χάρο με τα μάτια του, καθώς για λίγα εκατοστά θα είχε δεχθεί στο κεφάλι τη σφαίρα, όπως συνέβη με τον άτυχο Μάριο μέσα στο προαύλιο του σχολείου του το 2017, οι αστυνομικοί άρχισαν έρευνες. Μάλιστα, «ξεψάχνισαν» ακόμα και το διαδίκτυο και έτσι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι με θράσος ανέβαζαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τις «μπαλοθιές», σαν να μην τους άγγιζε ο νόμος.