Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους για τα ακριτικά νησιά μας – Άφησαν τους Οθωνούς χωρίς γιατρό!

Κάνουν την προσευχή τους οι κάτοικοι μην τους βρει κανένα πρόβλημα υγείας!

Must Read

Στα λόγια οι κυβερνήσεις είναι πάντα large, μιας και δεν κοστίζουν τίποτε. Στις πράξεις έχουν μονίμως πρόβλημα. Δεν υπάρχει κυβερνητικός παράγοντας που να μην αναφέρεται με υπερηφάνεια για τα νησιά μας και ειδικά εκείνα που σε πείσμα της αδιαφορίας των κυβερνώντων, μένουν όρθια και ζωντανά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και τα Διαπόντια νησιά, τα οποία έχουν αφήσει στην τύχη τους. Αδιαφορώντας ακόμη και για την υγεία των κατοίκων τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Οθωνοί. Μέχρι πρότινος στο νησί τη θέση του αγροτικού γιατρού κάλυπτε οπλίτης γιατρός. Η θέση όμως έμεινε κενή λόγω απόλυσης του οπλίτη και η υγειονομική φροντίδα έχει αφεθεί σε ιδιώτη γιατρό, που κάνει το παν για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους.

Βέβαια το κενό μεταξύ απόλυσης του γιατρού και τοποθέτησης του νέου είναι μόνιμη κατάσταση για τους Οθωνούς. Το ίδιο συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια και έμενε το νησί για μήνες χωρίς γιατρό. Και προσεύχονται οι κάτοικοι μην τους τύχει τίποτε! Γιατί σε δυο περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών, έγινε διακομιδή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και ένα εξ αυτών που θεωρούνταν πιθανό κρούσμα κορωνοϊού, διακομίστηκε με σκάφος του Λιμενικού.

Ο Αντιδήμαρχος Οθωνών σημείωσε μέσω social media ότι η πλήρωση της θέσης θα γίνει τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας. Και αναρωτιόμαστε: Εφόσον γνώριζαν για την απόλυση του οπλίτη γιατρού, ήταν τόσο δύσκολο να έχουν μεριμνήσει και να μη μείνουν οι Οθωνοί τόσο καιρό χωρίς γιατρό; Δυστυχώς, ψιλά γράμματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This