Πρόεδρος ΝΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας: «Θα στηρίξουμε τη Μπεκατώρου σε ό,τι χρειαστεί, δεν είναι μόνη»

«Η ομοσπονδία συγκλονίστηκε όταν το θέμα πήρε διαστάσεις»

Must Read

Στην Σοφία Μπεκατώρου και στην σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε έκανε αναφορά ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, Ανδρέας Αντωνόπουλος, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα στην χρυσή Ολυμπιονίκη σε ό,τι χρειαστεί.

«Ενημερώθηκα όταν η Σοφία έδωσε μία συνέντευξη στο Marie Claire παραμονές Χριστουγέννων. Έπεσα από τα σύννεφα, δεν γνώριζα ποιος είναι ο φερόμενος ως θύτης. Ήταν ένας άνθρωπος δεν είχε δώσει στοιχεία χαρακτήρα που να πιστεύουμε ότι ήταν αυτός. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η κάκιστη αντίδραση της ομοσπονδίας, η οποία ενώ γνωρίζει το θέμα από παραμονές Χριστουγέννων, έβγαλε χθες μία ανακοίνωση ότι συγκλονίστηκε. Συγκλονίστηκε μόλις το θέμα πήρε έκταση» είπε ο κ. Αντωνόπουλος μιλώντας στο Θέμα.

Όπως τόνισε, αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι υγιείς δυνάμεις του χώρου, μαζί, να σπάσουν το σπυρί. «Έρχονται εκλογές σε όλες τις ομοσπονδίες, είναι ευκαιρία να τις καθαρίσουμε. Η κάκιστη αντιδραση της ομοσπονδίας, ίσως και να ήθελε να συγκαλυφθεί το θέμα, να ξεχαστεί, δεν έκανε τίποτα για ένα μήνα και αντέδρασε μόλις το θέμα πήρε διαστάσεις στα μέσα» κατήγγειλε ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Μάλιστα, ο κ. Αντωνόπολους είπε ότι μίλησε με την Σοφία Μπεκατώρου. «Η Σοφία κουβαλούσε πάνω της ένα τεράστιο φορτίο τόσα χρόνια, το έβγαλε και μπορεί να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια πλέον. Γνωρίζω ότι η Σοφία Μπεκατώρου, όλα αυτά τα χρόνια είναι κόκκινο πανί για την ομοσπονδία, δεν ήθελαν καμία συνεργασία μαζί της, δεν ήθελαν ούτε να την βλέπουν, χωρίς να ξέρω τους λόγους. Τώρα καταλαβαίνω γιατί» επεσήμανε, ζητώντας παράλληλα από όλα τα ιστιοπλοικά σωματεία να συμπαρασταθούν στη Σοφία.

«Αν έχουν ευθιξία οι κρατούντες, οι καθεστωτικοί της συγκεκριμένης ομοσπονδίας, θα πρέπει να παραιτηθούν αύριο το πρωί όλοι μαζί. Ευκαιρία είναι να πάνε σπίτι τους αύριο το πρωί. Θα στηρίξουμε τη Σοφία Μπεκατώρου σε ό,τι χρειαστεί. Εφόσον το ζητήσει οι δικηγόροι του ομίλου είναι στη διάθεσή της. Το γνωρίζει και περιμένω να μου το ζητήσει για να το εφαρμόσουμε. Δεν είναι μόνη της, είμαστε μαζί της» κατέληξε ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This