Αφηρημένη γυναίκα ξέχασε 500 ευρώ σε ΑΤΜ της Εύβοιας και τα… σήκωσε ο επόμενος

Εντοπίστηκε ο μακρυχέρης που τα πήρε

Must Read

Η αφηρημάδα κόστισε 500 ευρώ σε μια γυναίκα από την Εύβοια, η οποία τραβάει τα μαλλιά της, καθώς πήγε να κάνει ανάληψη από το ΑΤΜ τράπεζας της Ιστιαίας, αλλά, όταν βγήκε το αρκετά μεγάλο ποσό από τη θυρίδα, εκείνη… ξέχασε να το πάρει κι έφυγε παίρνοντας μόνο την απόδειξη!

Ο επόμενος συναλλασσόμενος που πήγε στο μηχάνημα δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το πάκο με τα χαρτονομίσματα αλλά, αντί να φωνάξει την άτυχη γυναίκα που δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί ότι… κάτι είχε ξεχάσει, τα έβαλε στην τσέπη του και έγινε καπνός!

Την έλουσε κρύος ιδρώτας

Βέβαια, λίγα μέτρα πιο κάτω η αφηρημένη γυναίκα αντιλήφθηκε τι είχε κάνει και επέστρεψε τρέχοντας λουσμένη στον κρύο ιδρώτα στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, με την ελπίδα ότι θα έβρισκε τα χρήματά της. Ομως δεν βρήκε τίποτα.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και τότε η ταραγμένη γυναίκα είχε κάνει τη σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα, καθώς εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του μακρυχέρη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This